Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar doğum kontrol hapı ve şampuan ikilsii yardımm:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
36
arkadaşlar çok ince saçım. açıldı yanları sürekli dökülüyor. insanların garip bakışlarına maruz kalıyorum artık. erkek tipi saç dökülmesi olduğunu söledi dermotolog. ünlü özel bi doktordu ancak verdiği şeyleri de kullanmama rağmen sonuç alamadım. kanımda herşey araştırıldı herşey normal. ailede de kellik problemi var genetik olduğunu düşünüyorum ama çözümü olmalı. bakım yapıorum ama devamlılığım yok. en son şampuana doğum kontol hapı atmamının çözümünü buldum denemeye cesaretimde yok :( burayı hep okuyorum ama llk defa yazıyorum. doğum kontrol hapını şampuana atıp kullananan sonuç alan var mı?

konu açılmış ancak kullanıp etkisini gördüm yada zararı oldu diyen pek olmamış. yardım edermisiniz :( mutsuzum ..

arkadaşlar çok ince saçım. açıldı yanları sürekli dökülüyor. insanların garip bakışlarına maruz kalıyorum artık. erkek tipi saç dökülmesi olduğunu söledi dermotolog. ünlü özel bi doktordu ancak verdiği şeyleri de kullanmama rağmen sonuç alamadım. kanımda herşey araştırıldı herşey normal. ailede de kellik problemi var genetik olduğunu düşünüyorum ama çözümü olmalı. bakım yapıorum ama devamlılığım yok. en son şampuana doğum kontol hapı atmamının çözümünü buldum denemeye cesaretimde yok :KK43: burayı hep okuyorum ama llk defa yazıyorum. doğum kontrol hapını şampuana atıp kullananan sonuç alan var mı?

konu açılmış ancak kullanıp etkisini gördüm yada zararı oldu diyen pek olmamış. yardım edermisiniz :KK43: mutsuzum ..

Doğum kontrol hapı = Ostrojen
Yani ostrojen oranı yüksek maddeler tüketin. Nar, adaçayı, Soya fasulyesi vb...

erkek tipiyse çaresi yok diye biliyorum.
şampuanın içine kırılıyor ama erkek tipi için pek faydalı olduğu söylenmiyor diye biliyorum.
bunun dışında doktorum
minoksidil içeren ürünlerle birlikte doğum kontrol hapını ağızdanda alabilirsin demişti.
tabi sen kafana göre al diye yazmıyorum.böyle de yapılıyor.doktora danış öncelikle

onu değilde ben 1.5 aydır çok fazla saç dökülmem vardı önler baya açılmıştı bi kavanozun içine zeytın yağı doldurum bi kaç sarımsagı bölüp bölüp attım bi kaçgün beklettim haftada 1 veya 2 kere saçıma sürüp uyuyorum sabahta duş alıyorum birazcık koku kalıyo ama olsun parjümle kamufle ediyorum önlerde saçlarım çıkmaya başladı ufak ufak önceden dökülen saçlarım mı çıktı yada onun etkisiylemi tam bilmiyorum ama iyi geldiğini hissediyorum hem hiç zararıda yok önere bilirim ama kullanmayı bırakma

Şampuanın içine doğum kontrol hapını kırdım biraz zeytin Yağı çam yağı badem Yağı E vitamini kapsüllerinden ekledim yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Dökülmem azaldı gibi ama bi kaç ayda fayda ediyormuş. Arkadaşım sevgilisine hazırlamış erkekte bile çok faydası OLDUĞUNU söyledi tabi üç ayda söyledi bu sonucu.

Ben hormon bozukluğunda da doğum kontrol hapı verdiklerini biliyorum ben 3yıl önce tedavi oldum vücutta tüylenmeden dolayı da vermişti doktor hatta bana bu tüyü bitirmez inceltir demişti... Hani demem o ki saçları inceltmez mi tabi bi soru işareti ¿

aynı şeyı bugun kuaforumde soyledı kendısındede alopesi var ve genetık kontrol hapını ıyıce ezıp kır ve sampuana atarsan gercekten bı kac ay ıcınde farkına varıcaksın ben gozumle sahıt oldum eger alopesı varsa gercekten yarıo

Back
X