• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı..

ayda 15 kere ilişkiye giriyosun diyelim, ama her gün ilacı almak zorundasın, doğanın düzenini frenlemek için her gün içilen bir ilaç...basit bir ağrı kesicinin bile yan etkileri varken doktorlar gereksiz yere ilaç kullanmayın derken her gün ilaç içtiğimi düşünemiyorum, sağlıkçıyım etrafım doktor ebe hemşire dolu yeni evli olduğumu söylediğimde sen korunma eşin korunsun dedi herkes bana 1 seneyi geçkindirde eşim korunuyo ben hap kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası doğurganlık dönemi boyunca hap mı kullanacaksınız ya da korunma işi hep sizin kafanızı kurcalayan tedirgin eden bir konumu olacak, cinsellik iki taraflıdır[

yazdıklarına tamamen katılıyorum ayrıca hem sigara içip hem de hap kullanan bayanlarda sağlık açısından sıkıntı yarattığını öğrenmiştim.
o nedenle dikkat edilmesi gereken konu.doğum kontrolu,sadece kadınların problemi olmamalı.

Kızlar düğünüme 2 aydan az kaldı kadın doğum doktoruna gittim oda bana ez az yan etkili olan yazz isimli hapı önerdi kullanan var mı aranızda memnun musunuz? ve prospektüsünde adetin ilk günü diye yazıyor ama bi kaç kişiden 2. gün almalısın diye duydum hangisi daha uygunudur?

ben de bunu kullandım ben memnundum evet adet günündede kullanman gerekiyor. 5 ay önce bıraktım şimdi bebek istiyoz inşallah

ayda 15 kere ilişkiye giriyosun diyelim, ama her gün ilacı almak zorundasın, doğanın düzenini frenlemek için her gün içilen bir ilaç...basit bir ağrı kesicinin bile yan etkileri varken doktorlar gereksiz yere ilaç kullanmayın derken her gün ilaç içtiğimi düşünemiyorum, sağlıkçıyım etrafım doktor ebe hemşire dolu yeni evli olduğumu söylediğimde sen korunma eşin korunsun dedi herkes bana 1 seneyi geçkindirde eşim korunuyo ben hap kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası doğurganlık dönemi boyunca hap mı kullanacaksınız ya da korunma işi hep sizin kafanızı kurcalayan tedirgin eden bir konumu olacak, cinsellik iki taraflıdır[

yazdıklarına tamamen katılıyorum ayrıca hem sigara içip hem de hap kullanan bayanlarda sağlık açısından sıkıntı yarattığını öğrenmiştim.
o nedenle dikkat edilmesi gereken konu.doğum kontrolu,sadece kadınların problemi olmamalı.

bn de bu şekilde yapıyorum. yazdıkların çok açıklayıcı ve doğru bilgiler tamamen katılıyorum.

kızlarrr merhaba... ben 4 aydır yasmin kullandımm... mayısta evlendimm... temmuzda bıraktım ilacı bebek istiyoruz.. geçen ay olmadı bebiş... sizce bu hapların etkisi ne kadar sürüyo bilen var mı????:44:

kızlarrr merhaba... ben 4 aydır yasmin kullandımm... mayısta evlendimm... temmuzda bıraktım ilacı bebek istiyoruz.. geçen ay olmadı bebiş... sizce bu hapların etkisi ne kadar sürüyo bilen var mı????:44:

kişiden kişiye değişiyor canım. kimin de 5 ay kimin de 8 ay tanıdıklarımdan biliyorum ben de bıraktım 5 ay oldu hala yok. yumurtlama dönemlerini takip et. ben ovulasyon testi aldım onu deneyerek ilişkiye gircem:1::17:

kişiden kişiye değişiyor gerçekten bende yasmin kullanıyordum biıraktım tam tarih hatırlamıyorum ama en fazla 2-3 hafta için de hamile kaldım... Çok kısa bir süre de yaniii

Ben de PKOluyum o yüzden doğum kontrol hapı kullanıyorum.Doktorum bana Qlarista verdi.Yaz'la aynı firmadan çıkıyorlar.(Bayer) En sağlıklısı bu dedi doktorum.Daha yeni başladım çok uyuyorum sadece başka bir etkisini görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Aranızda yeniyim :) 20 ekimde düğünüm var, bir süre ben korunayım dedik ve hap kullanmaya başladım: Yasmin
Adetimin 2.günü başladım(15 Ekim), ve bugün 11.gün oldu ve ben hala adet görüyorum. Normal mi bu? İlaca vücut alışık oladığı için mi böyle değişti düzenim acaba?

Back
X