dogum kontrol hapini unuttum bi bakarmisiniz!

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar yardiminiza ve bilginize ihtiyacim var bn yazz dogumkontrol hapi kullaniyorum ayin 2sinde icmeyi unuttum 3dede unuttum ve gece 12de ikisini birden aldim ve aldigim zamn da esimle birlikte oldum hamile kalma olasiligim varmi kizlar tecrubeli arkadaslsr yardim istiyorum tesekkurler

şimdi canım birgün öncesinden unuttuğun zaman ertesi gün ikisini bir alabiliyosun ama ek korunma şart eğer uzun süredir kullanıyosan hamile kalma riski düşük...

Bir şey olmaz. Adetin gelene kadar korun. Şimdi değil ama bu ay içinde bir daha unutursan tehlikeli olabilir. Telefonuna alarm kurabilirsin bunun için.

şimdi canım birgün öncesinden unuttuğun zaman ertesi gün ikisini bir alabiliyosun ama ek korunma şart eğer uzun süredir kullanıyosan hamile kalma riski düşük...

öyle birşey yok

hamile kalma riski yüksek

kaçıncı haftadaydın?

Son düzenleme:
Eyer telefonunda App Store varsa, pill gril programını yükleye bilirsin telefonundan. Harika bir şey! İcene kadar seni uyarıyor, ve hangi gün içip içmediğinide takip ede biliyorsun. Ben eskiden telefonda alarm kulaniyordum ama yinede unutup, günleri kaçırdığım zamanlar oldu. Bu programdan sonra hiç sorun yaşamadım:))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 54
Adetinin ilk gününden itibaren 14 gün içerisinde hamile kalma olasılığı yüksek, çünkü aktif dönemindesin. Bazı uzmanlar farklı hastalara göre bu süreye 1 hafta daha ekliyor çünkü her kadın aynı zamanda yumurtlamıyor. yani ilk 21 gün gibi bir süre oluyor 14 ü riskli- 7 si normal risk oranında.

evet canım hamilelik riskin var..sanırım ne yazık ki demem gerekli ,istemiyosun korunduğuna göre..
herkes yumurtlama terihi falan hesaplamış ama onun hiç garantisi yok,ben regl olma tarihimden 6 gün önce hamile kaldım..kesindir çünkü ben yurtdışındaydım yani görüşmemiştik eşimle:):)
test yaptırmadan bilemezsinien garantisi kan testi yaptır canım..

bir de hapı unutunca ,unuttuğun gün iiçin de 1 tane alıyosun doğru ama,prospektüse dikkat edersen,korunma azalmış olabilri ek bir yöntem kullanınız yazıyor..

Back
X