vallahi ister inan ister inanma birazcıkta naz kapris yapmadım çünkü canım acımıyordu gerçekten iyidim ben doğumdan sonra hemen ayağa kalktım onuda dr yavaş yavaş kalçaksın gözlerini kapatacaksın ki düşmemek için ama ondada bişey olmadı beni görenler normal mi yaptın die soruyorlardı normal yapanlar bile kalkamıyorlar dikişlerinden acısından artık tıp çok ilerledi dediğim gibi dr çok büyük faktör bide yaş
arkadaslar yorumlarınız ıcın hepınıze tek tek tsk ederım, artık normal mı yoksa sezeryan mı dıe kafamı karıstırmıcam cunku dusundukce strese gırıyorum,
artık hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun dıyorum,
hamıle arkadaslar sızınde allah yardımcınız olsun allah bır nefeste kurtarmayı nasıp etsın ıns
Bugun bana da bakildi . Ama cati muayenesi bilmiyorum . Amerikada yasiyorum. DR acilma varmi diye baskti .. Hatta cocugun kafasini bile elledigini soyledi ... Bebegin kafasi asagida cati muayenesi bu mu acaba .. Burada ugs bakilmiyor .. Gecen hafta da alttan bakti sivi aldi herhangi bir enfeksiyon varmi diye ..... Ben cok az hissettim.. 3 saniyelik bisey di ...
38 haftalık gebeyim korkum yok ama heyecanım çokkkkk Allah hakkımızda hayırlısını versin normal çok istiyorum inşallah olur
Arkadaslar beni de bi aydinlatir misiniz?Catimuayenesi nasil birsey?Parmaklami yoksa ellemi yapiliyor.Benim ilk gebeligim, bilmiyorum.Merak ettim simdi.
Konu sahibi arkadasim, insallah rahat bir dogum gecirirsin.Hakkinda herseyin hayirlisi olsun.
işaret ve orta parmağıyla yapıyorlar
bir yan bir dikey olarak
tabi ben ne yaptığını anlamamıştım sadece soktu onu biliyorum
kimisi çok yavaş ve dikkatli yapıyor kimiside özellikle acıtmak için yapıyor bak buna bile dayanamazsın sezeryan ol demeye getirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?