seni o kadar iyi anlıyorum ki kime sorarsan sor herkes farklı bir cevap verir ve asla merakın gitmez şunu söyleyebilirim ben doğum anını hissetmedim bebeğin çıkışını yani hissetmedim doğumhaneye alındığında hiç bir şey hissetmiyorsun zor olan sancı kısmının son bir saati ben o zaman şu şekilde motive ettim kendimi sancı gelince bir adım daha yaklaştım yavruma kavuşmama bir tane daha gönderdim diye birazda dikişler acıyor gerçekçi olmak lazım hiç acısız bir süreç değil tabiki acı ve ağrı hissedeceksin ama asla dayanılmaz değil şunu unutma doğumu sen yöneteceksin doktor yada hemşire değil doktor zamanı geldiğinde bebeği tutmak için var birde dikişler tabiHanımlar selam,
Bu zamana kadar normal doğumdan başka türlü doğum yapmayı düşünmedim hiç. Ama doğum yaklaştıkça beni bir korku aldı. Etraftan anlatılanlara kulak asmamaya çalıştım ama etkilendim heralde kötü söylemlerden. Bebeğin çıkmaması, perine kesisi vs çok kafama takar oldum. Her gece rüyamda doğum yapıyorum, doğru düzgün uyku denen bir şey kalmadı. Buradan pozitif doğum hikayelerini okuyup moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok da başarılı olamıyorum demek ki. Siz nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Bu arada ilk doğumum olacak nasipse.
Aynı durumdayız seninle bende gün geçtikçe sırf korkudan karar değiştirip sezaryene dönmeye başladım.Sanki doğuramayacakmışım gibi korku sarıyor içimiHareketli olmaya çalışıyorum, çok kilo almadım zaten. Başarabileceğime inanıyorum aslında ama işte o bilinmezlik korkusu çok fena. Ne olursa olsun geçip gidecek diyorum :)
Aynı durumdayız seninle bende gün geçtikçe sırf korkudan karar değiştirip sezaryene dönmeye başladım.Sanki doğuramayacakmışım gibi korku sarıyor içimi
Ben henüz alttan çatı muayenesi almadım yarın kontrolüm var belki yapar Onuda hala bu saate kadar neden yapmadı anlamış değilim ama neyseÇatı muayenesinde ne dedi doktor? Bana sen çok rahat normal doğurursun vs diye gaz verdikçe moralim düzeliyor ama kendi başıma kalınca acaba ne badireler atlatacağım diye düşünmekten beynim patlıcak.
:) Doğum olduktan sonra buraya gelip yazmanı bekliyorum .Mutlaka anlat .
Kızlar doğum sancınızı evde çekin annem küçük kardeşimin sancısını evde çekti çok rahat doğurdu bolcada yürüyüş yaptı.Yengemin ilk çocuğu olucaktı annemin yaptığını yaptı oda rahat geçirdi doğumunu.
Bolca yürüyün hafif bacak hareketleri yapın sancıyıda evde geçirin suyunuz geldiğinde doktora gidin.
Ben henüz alttan çatı muayenesi almadım yarın kontrolüm var belki yapar Onuda hala bu saate kadar neden yapmadı anlamış değilim ama neyse
Aynen öyle canım inşallah doğumun kolay geçer , elinden geldiğince yürü dualarım seninleValla ben de öyle yapmayı planlıyorum, erkenden hastaneye gitmemeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?