Doğuma Hazırlık Doğum korkusu...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gkhnkbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
29
4
1
28
Arkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...

Arkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...
Benim de ilk hamileliğim az bi zaman kaldi salı günü belli olcak inşallah. Bende biraz tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

İlk önce sağlıkla kucağınıza alın inşallah
2 ay önce doğum yaptım. Hep normal istiyordum korkuyordum biraz ama istiyorum kendimi alıştırmıştım.
ve 36.Haftada kızım gelişmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. O an düşündüğüm sadece kızımın iyi olmasıydı. 34. Haftada kalmıştı çünkü 2 hafta gelişmemiş çok korkmuştum.
Epidural sezeryan oldum. Sadece 1 hafta zor sonra geçiyor herşey. O minik mucizeyi kucağına alınca bitiveriyor
Hiç korkma

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah kızınızı darısı bizlere inşallah

Korkma lutfen,ne kadar mukkemmel bir an bilsen, zor olur olmaz oayri bir durum ama inanki saglikli olmasindan daha önemli birsey yok.aikisina birak bol dua et, bi daha,en azindan bi sure karninda bebeginle suan yaptıklarını yapamican namaz kilip dua etmek gibi en derin duygularin dibine vurmak gibi,oyuzden kendine bunu yapma allaha cok dua et

Benim ikinci hamileligim ben de korkuyorum. Ne yasayacagimi az cok biliyorum cunku. Korku olmasi normal, ama dogum aninda insana bi cesaret geliyor

Kızlar korkmayın bende zamaninda çok korkmuştum ama hiç korkulacak gibi değilmiş
Sakin olmaya çalışın sadece bu çok önemli ağlamayın diyeceğim ama insan kendini tutamiyor stresten korkudan ağlıyor bende ağlamiştım hatta doğuma giderken stresliydim ama arabada son ses müzik açtırmiştım o stresimi yenmem için müzik açtırmıştım bende çok işe yaramıştı bir avazda doğurun inşallah

Hiç korkmuyordum stresim sıfırdı, korona belasından sonra gergin ve tedirgin biri oldum. Şimdi ise doğumu düşünmediğim bir gün yok. Bebeği kucağıma almayı eve getirmeyi filan hiç düşünemiyorum doğum stresinden.

Cok şükür cnm geldiği gibi de geçip gidecek inşalalh ☺☺☺
Inşallah canim benim inşallah böyle bi zamana denk geldik ama rabbim hayırlısıyla çıkmamızı nasip eylesin

Bu 3.dogumum olacak hepsi normal dogum tecrubeli olmama ragmen ben bile korkuyorum emin olabilirsin ben dusunmuyorum akisina biraktim tadini cikar bugunleri cok arayacagiz cunku:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…