Doğuma Hazırlık Doğum korkusu...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de ilk hamileliğim az bi zaman kaldi salı günü belli olcak inşallah. Bende biraz tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Arkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...
Bayanlar ne olursa olsun bağırmadan doğurun yavrularınızı. Arastirirsaniz bebek icin ne kadar faydali olacağını anlarsiniz. Cok gordum doktor sayfalarında. Rabbim kolaylik güç kuvvet versin inşallah

Doğum hikayenizi anlatmak ister misiniz yada daha önce paylaştığıniz bir başlık var mı ordan okuyayim
Benim dogumum biraz zor oldu . Suyum sabahın erken saatlerinde gelmeye basladi . Ben hep dogum yapmadan once sancimi evde cekecem sonra gidecem diodum ama baktim cok fazla suyum gelio ve kanamamda var kalktim gittim hastaneye . 1 cm aciklik vardi doguma alacaz falan dediler . Bende hemen dogum olur cikarim sandim . Neyse . Saat aksam 7 gibi yattim ertesi gün sabah 10 da dogumum oldu . Suni sancidan mahfoldum . Bebegimin kafasi sıkışık oldugu icin 3 ebe karnima cikti iterek dogurttular beni . Tabi ilk dogumum ıkınmayi falan bilmiodum tam . Sen hamile misin ?

Hamile değilim ama doğum korkusundan hamile kalmaktan vazgeçen biriim

Kanın neden gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…