- Konu Sahibi pamukprensesim_
-
nurcancım canım msn den yazmıssın temızlık yapıyodum kusurabakma bitanem atarım tabi mailde atarım yazarımda allahım o gunlerı göstersın yeterkı senınkı erkekti sanırım erkekler biraz gecer bıle dıyolar sıkma sen canını bende erken gelıcek dıye korktum ama neysekı 38i doldurduk benım zaten 1 bucuk cm acılmam var sancılar tavan yapıyo girdığımde benım persembe gunu randevum var doktorumla konustuk normal doğum yapamaman ıcın hıcbır engelın yok catıların genıs dedı prensesım zaten hamılelığım boyunca hep teredut yasattı cunkı oldum olası rahım duvarına ıkı cm fazladan yakındı ınsl kolay olur hepımızınkı bana doktorum persembe gel ben toplantıda olucam dedı diğer doktora nst yı cektırıp ver gıtme derse gıtme dedı yanı yatıs bıle verebılır bide 12 isine randevu verdı zaten 15 gibi doğumu beklıyoruz cok heycanlıyım
kızlar bende 36. haftamdayım. ben şşimdiye kadar hiç sancı hissetmedim. ne zaman hissetmem lazım? birde göğüslerinizden süt geliyor mu? bende süt falanda gelmiyor?
canım sunii sancı olmasa bile sonlara doğru yine aynı sancıyıı çekiyorsunn38 doldu nst de sancı cıktı sevındım biraz bende normal doğumdan korkuyordum son randevuya gittiğmde sait bey cok yoğundu 4 5 tane sezeryan yapmıs vardı karsıydım onlarla konusunca ıyıce karsı durdum ıkıncı hamıle olanlar vardı karnını gösterdı daha 4 ayda dıkıslerı gerılmıs kız dıyo bunye meselesı dıyolar yalan herkez zorluğunu yasıyo cıplak ayakla gezen ınsandım dıyo ikiz erkeklerı varmıs 5 yasına basmıs ıkı gun yalın ayak yurım 3 uncu gunu acısı cıkıyo dedı resmen yalvarmıs normal doğursun dıye sımdıde yalvarır oldum allahım bır sorun cıkmasın çatır çatır normal doğurucam :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş benım tek korkum sunni sancı
arkadaşlar ya bişi sorcam bu rahim boynu uzunluğunun kısalmasının belirtileri neler? ben son bir haftadır çok sık idrara çıkıyorum, karnımın altı ve pubik kemiğim çok ağrıyor bazen yürürken bile zorlanıyorum.. ve hiç çömelemiyorum... benim erken doğum riskim de var, daha 33. haftanın içindeyiz.. doktoru mu arasam acaba diye düşünmeye başladım...
benim 3ncü çocuk olacakk yine korkuyorumm doğumdan offf
doğum anı zor değilde kızlar şu son sancılar varya orası zorrr
yatakta sana ıkınma hissi geldikçe ıkın diyorlarrr,
ayağa kalkmadan kolunda serumla yattığın yerde sancı çekiyorsunnn
sancı biraz yoklayıpp sonra gidiyoooo ozaman öyle güzel uykuu geliyokii uyumak için deli oluyosunnn
sonra yine sancıı geliyoo senin uykun dağılıyoooo
en güzel an hadii doğum başladı seni çatala alıyoruz dediklerii an kızlarr
bebeğinize kavuşacaksınızz 1o dakka sonraa
ordada sancı geldiğinde ıkınıyorsunn hanii büyük abdestinizi yapar gibiii,kabus olmuş hissi oluyooo,
sonra sancı geçiyoo orda yinee gelince yine ıkın diyorlarr
3 ,4 derken bebek doğuyoo
vücudu çıkmadan çektiğin bütün acılar gidiyoo o andaaaaaaaa
sankii sen çekmemişsinn okadar acıyıı oluyooo
kızlar nasıl cesaret verıyorsunuz anlamıs deyılım yani bu su sekılde desenız daha ıyı (ölmyosunuz ama dünyanız batıyo gibi bişy anlatırken herkezın vuucut yapısının bir olmadığınıda altını cızın bence sızın kadar zorluk yasamadan kolay doğum yapanda var bünye meselesi
herkezın vuucut yapısının bir olmadığınıda altını cızın bence sızın kadar zorluk yasamadan kolay doğum yapanda var bünye meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?