Doğum Lekesi

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
kızlar oğlumun poposunda doğum lekesi var hihoyyyt zeytin gibi iyiki görünmeyen biyerinde sizin bebişlerde de var mı

evet benim kizimin boynunun arkasinda kipkirmizi cilek kadar ama doktor kuculur dedi zaten saclari kapatiyor birde kalcasinin yaninda ayni sekilde kirmizi leke var

ah ah sorma biz neler çektik o doğum lekesinden. bizimde popoda var tam bez bölgesinde, pişik gibi başladı sonra çok fena yara oldu, şimdi iyi çok şükür ama tedavisi sürüyor. ayağının üzerinde de var ama o temiz bir yerde olduğundan bir problem yaratmadı. 6-8. aya kadar lekelerin büyümesi devam ediyormuş ve bir yaşına kadar da çoğu kendiliğinden yok olurmuş. Ama popodaysa bakımına temizliğine çok dikkat et cnm.

benimde kızımın alnında var agladığında yada sinirlendiğinde hemen kızarıyor çok belli oluyor.....

benim oğlumunda poposunda var hemde kocaman bir morluk hiçte küçülmedi allahtan görünmeyen yerde

kızlar oğlumun poposunda doğum lekesi var hihoyyyt zeytin gibi iyiki görünmeyen biyerinde sizin bebişlerde de var mı

benimde kızımın poposunda var yuvarlak böyle noktadan biraz daha büyük koyu mor :)) ne yedim acaba hamileyken die düşünüp duruyorum :)

o morluk bizdede var bende merak ediyorum dr a soracaktım unuttum

canım bizdeki leke yara gibi değil teninden farkı yok ama sonra değişirse bilemem rengide siyah

o morluklar doğum lekesi değil zamanla kayboluyor onlar hemen hemen bütün bebeklerde kalçada oluyor, doğum lekesi dediğimiz pembe-kırmızı-bordo gibi.

benim kızımın sağ göz kapağının üstünde kırmızı kılcal damarlı gibi bi leke var, bazen bayaa kırmızı oluyor bazen hiç belli olmuyor, çevremdekiler "gül" diyolar geçermiş...
bide kafasının arkasında ense üstünde kırmızılık var o baya büyük saçları kapatıyo ama oda geçermiş ne kadar doğru bilmiyorum (

elalım canım benim kızımdada var o gül dediğinden
birde burnunu altında kırmızı bir çizgi var inşallah geçer

benm oğlmn ensesndede var fakat o ensede olan geçiçi bişeymişş..kızarıklık var yanii.
fakat sırtında belne doğru olan yerde küçükkahverengi bi leke var aynısı baabsında göğsünn altında var aynısı dedindede varmş bzmki ırsi galba..

aynen ama onlar geçicek..

barışındaaa sırtında zeytin lekesi var ama ben yeşil zeytine dokunup dokunmuştum gerçekten oluomu diye evet oluyormuşşşşş

Benim kuzumun alnında, göz kapaklarında kafasında ve ensesinde lekeleri var. Ama geçmesede hiç önemli degil, ben onu kınalı kuzum diye seviyorum.
Ayrıca bebeklerin popolarındaki o morluğu dr umuza sorduk, Akdeniz insanlarının hepsinde oluyormus o. Ve büyüdükçe geçiyormuş...

barışındaaa sırtında zeytin lekesi var ama ben yeşil zeytine dokunup dokunmuştum gerçekten oluomu diye evet oluyormuşşşşş

denedin tuttu hı:))

göz kapağnda pembe lekesi war ama ağlyınca we banyo yapınca belirginleşiyo..çok belli diil..

o morluk bizdede var bende merak ediyorum dr a soracaktım unuttum

ben sordum bizde de var, bizim bebiş beyaz ama bizler de bembeyazız...poposu hafif mor. internette de baktım bebeklerde olabiliyormuş.. mongol lekesi deniyormuş .(mongolu söyleyince dr başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama mongol hastalığı anlamında değilmiş allah korusun...) 1,5 yaşına kadar filan sürüyormuş...tam kuruk sokumunda hafif morluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…