kırmızı renkteki lekeleri takip edin ama büyüyüp büyümediğini... benim kızımın sırtında var bayağı bir kızardı ve kabardı dr takip edicez dedi çok büyük değil allah a şükür...morluklar zaten önemli değil...
benim kızımın sağ göz kapağının üstünde kırmızı kılcal damarlı gibi bi leke var, bazen bayaa kırmızı oluyor bazen hiç belli olmuyor, çevremdekiler "gül" diyolar geçermiş...
bide kafasının arkasında ense üstünde kırmızılık var o baya büyük saçları kapatıyo ama oda geçermiş ne kadar doğru bilmiyorum (
benm oğlmn ensesndede var fakat o ensede olan geçiçi bişeymişş..kızarıklık var yanii.
fakat sırtında belne doğru olan yerde küçükkahverengi bi leke var aynısı baabsında göğsünn altında var aynısı dedindede varmş bzmki ırsi galba..
Benimde oğlumun ensesinde var yarısı saçının altında yarısı dışında kalıyo. Normal doğumdan kaynaklandı diye düşünmüştüm. Hani basıçtan falan ama sizin sezercikti aynı lekeyse ondan diil dememekki
benimkininde ensede kırmızı leke var kıyafet yaptı sandım ilk başta baktım geçmiyo ama saçları kapattığı için hiç farkedilmiyo parça parça 3 tane falan. anlında arada kırmızılıklar çıkıyo sonra kayboluyo ona bi anlam veremedim böyle durumda olan varmı.yüzünde siyah noktalar var 5-6 tane falan sütüm yağlı ondanmış. bende bile sivilce çıkıyo oğlum napsın dimi. popo kısmındaki koyuluk çok az var ona renk pigmenti diyorlar zamanla bebeğin tenine yayılıp hafif esmerleşitirmiş tenini. bilmem doğrumu.