Çocuk Hastalıkları Dogum Lekesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kızım doğduğunda kafasının yarısı sağ alnı ve favori denen bölgesi kahverengi lekeyle doğdu.Çok üzülmüştüm sütüm gitmişti hastanede.Dermatolağa gittik ve kalıcı olduklarını söyledi.Allahtan kafasının içinde saçla örtülecek hatta şimdi saçları uzadı ve çok azı görünüyor.Ama alın ve favori bölümü 3-4 yaşında okula başlamadan lazerle aldırın dedi.Çocuğun psikolojisi açısından.Ben bile birisi kızımı gördüğünde merak etmişlerdir diye düşünerek açıklama yapıyorum doğum lekesi var kızımın diye.O küçücük yaşta arkadaşlarının soruları ve dalga geçmesi kimbilir nasıl etkiler.Şimdi alıştım birkaç yıl bizimle o leke.Alıştığımdan mı bilmem kızıma yakıştırır oldum :) Sağlıklı olsun da gerisi boş .... Sizin tarifinizdeki kırmızı kılcal damar şeklinde göz kapağı üstünde hafif var ama o zamanla geçiyor.Büyük kızımın da göz kapağında vardı .

sevgiler

bebeklerimizin tek derdi leke olsun rabbim kalıcı bi dert hastalık vermesin
benim bebişimde 4 aylık sağ ayağının iç tarafında kırmızı sivri sinek ısırığı gibi bir lekesi var ben geçmesini istemiyorum bile benden bir hatıra diye saklasın seviyorum lekesini.

. Merhaba! Hanimlar lekeler gectimi sizde ne durumda su anda

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…