Doğum mu yaklaştı yoksa

Aysenur159951

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
29
3
1
Hanımlar merhaba lütfen yardımcı olun ya 39 + 1 deyim doğumum normal olacak inşallah sancım yok olması için dua ediyorum belime ve kasıklarıma ağrı girmesi gerekmiş hiç olmuyor dünden bugüne göbek deliğimin orda sertlik vardı oğlum yayıldı herhalde göbek deliğimin orda ki sertlik gitti yumuşacık oldu orası puf puf etraftakiler Bi rahatlık yumuşaklık olur doğuma yakın diyorlar dı acaba doğum mu yakın Bi de çok kötü midem yanıyor önceden yanmazdı

Doğum yaklaştığında anneler kendileri tuhaf hissederler diyorlar bugun kendimde tuhaflık hissediyorum halsiz sürekli yatma yemek yeme acaba normal mi şu doğum hayırlısıyla olsaydı Bi

Doktor bana merdiven in çık Dedi yapıyorum bide sıcak suya otur içine de papatya at Dedi doğumum kolay olsun diye bunun faydası olur mu sizce

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Benim hiç sancım olmadı.. Hatta NST de bile sancım çıkmıyordu.. Ama karnım aniden sertleşti ve yumuşama olmadı.. Olması gerekirmiş.. Bende olmadı. Gittiğimde ertesi gün sezaryen olmak durumunda kaldım.. Yumuşama olması iyi bir şey.. Düzenli nefes alıp vermeye çalış. Panik yapma sakın ;)

O zaman doğum yakın desene Valla hiç panik değilim çok şükür korkum da yok

İmşallah Can'ım ama kendini korkutma ne kadar rahat ve emin girersen o kadar iyi olur herşey bunu unutma :anneadayı:

Back
X