dogum ne zaman olur kizlar yardim.lutfen...

sevgi korhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
1.022
726
123
33
Kızlar dün gece sancim başladı nisanim geldi sancılarım 5 dk bir 30 saniye sürüyor hastaneye de hemen gitmek istemiyorum Samcimi evde çekmek istiyorum sizce ne zaman bebeğim gelir ve sizce hastaneye tam ne zaman gitmeliyim bilgisi olan bana acil cevap versin kızlar

Evde dogurucan nerdeyse hastaneye git

20 dk dan sıklaşınca gitmelisin diye biliyorum bence git hemen.

Görümceme sezeryan olmalısın normal doğum yapamazsin demiş doktor . .. gorumcem de ewde suyu gelene kadar beklemiş suyu gelince hastaneye gitmiş normal doğuma almak zorunda kalmışlar ama siz o kadar bekleyip de riske atmayın hemen gidin

Korkmana gerek Yok . Hastaneye git kendini Dr eline bırak. Zaten nst ye bağlarlar açılmana bakarlar açılmam yoksa kimse seni zorla doğurtmaya çalışmaz. İlk gebeliğin galiba nişanında gelmiş sancın başlamış Doğum aşamasını hissedemeye bilirsin.

sunı sancı verırlr mı
bır de boyl agrılar cook sıklasınca gıtmek gerekırmıs
Eğer açılman iyi ilerliyorsa kendi sancına bırakırlar seni . Şu aşamada suni sancı daha çabuk doğurmana sebep olur . Benim açılmam iyiydi şükür kendi sancımla doğurdum.

sunı sancı verırlr mı
bır de boyl agrılar cook sıklasınca gıtmek gerekırmıs

doğum o kadar yakın olsa buraya böyle rahat yazamazdın emin ol. Sen enerji için yemeğini güzelce ye, duşunu al, çantanın son hazırlıklarını yap sakin sakin hastaneye git yatışını yap. Sancıların sıklaşınca bağır çağır hastaneye nasıl gideceksin? Götüren kişi de panik olur.

Hakkaten benim 5 dk bir sancım varken gözüm hiç bir şey görmüyordu adım atamadım beni tekerlekli sandalyeyle aldılar yatağa

Herkesin ağrı eşiği farklıdır. Doğum yapmasan bile bebeği enfeksiyondan koruyan tıkaç, nişan, yok. Mutlak uzmana görünmelisin. Teyzem kuzenimi doğum yaparken ilk bebeği bu arada, tuvalette teharetlenirken eline saçları gelmiş, apar topar doğum olmuş. Teyzem osuruk sancısı der oğluna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…