- 12 Kasım 2009
- 5.762
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Sz doğum iznine ayrıldınız mı calisiyormusnzBence kar zarar hesabı yapıp birinden birini tercih edin.ikisini birden almaniz mümkün değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sz doğum iznine ayrıldınız mı calisiyormusnzBence kar zarar hesabı yapıp birinden birini tercih edin.ikisini birden almaniz mümkün değil
Evet aynen SGK bin doğumdan sonra yaptığı ödemeden bahsediyorum.9 binliralik borcum kaldiAnalık ödeneği dediğin sgk nın doğumdan sonra yaptığı ödeme mi?
Az süreli çalışan olduğun için uyanık patronların çok bir zarara uğramayacak tabi.
Kredinin ödemesi kaç ay?
Surda dayanıp dişimi sikiyordum gidip geliyordum bende yüzüne pek meraklı değilim patronun ama çok rahatlatıcı düşkünler izin almam hep sıkıntılı şimdi hamile olduğumu da duyunca hemen ters teptiler.izin kullanacağım ya sürekli muyaenem falan olacak hemen kurtulmak istediler.ben zaten işimi istemiyorm yüzlerine lanet.ama BEBEGİMİN ihtiyaçları için n doğum ödeneği bana çok lazimAnalık ödeneği dediğin sgk nın doğumdan sonra yaptığı ödeme mi?
Az süreli çalışan olduğun için uyanık patronların çok bir zarara uğramayacak tabi.
Kredinin ödemesi kaç ay?
Yok canım aynı işyeri olması şart değilBen aynı iş yerinde diye biliyorum onu arastirmak lazım
Surda dayanıp dişimi sikiyordum gidip geliyordum bende yüzüne pek meraklı değilim patronun ama çok rahatlatıcı düşkünler izin almam hep sıkıntılı şimdi hamile olduğumu da duyunca hemen ters teptiler.izin kullanacağım ya sürekli muyaenem falan olacak hemen kurtulmak istediler.ben zaten işimi istemiyorm yüzlerine lanet.ama BEBEGİMİN ihtiyaçları için n doğum ödeneği bana çok lazim
Tazminatımı alacağım işsizlikte alacagm.ben analık ödeneğinden de faydalanmak istiyorum.burda tecrübeli arkadaşlar vardır onlardan yada başına böyle bişey gelenlerden öneri almak istiyorum
Bunları zaten ali
Bunları zaten Alican anlaştık canım fakat şöyle bişey varmı ben doğum ödeneğini de alabilirmiyiim 32.haftada başka iş yerine girersem albilirmiyim
Hem onu alayım hem onu alayım gibi bi dünya yok yalniz.Hem durumum riskli diyosunuz başka iş nerden bulup da çalışacaksınız hamile kadını kimse almaz işe.Muhtemelen sırf para için girdi yapacaksınız bi yere ama o isler öyle olmaz.Hesap kitap yapın ona göre kararınızı verin ödemelerinizin olması çocuğunuzun suçu değil doğar doğmaz haram gecirmeyin boğazından
Çıkmaya karar vermişsiniz sanırım il yada ilçenize bağlı sgkta gidin ihbar ve kıdeminizi hesaplattırın çıkışınızı işveren tarafından fesih olarak yaptırın kodu 04 oluyor haklarınızı almadan hiç bir şekilde bordroya ücret bordrosuna izin kullanmadıysanız izin formuna imza atmayın..bildirge çıktısını da isteyin iskura verecem diye işkur a çıkışınızın tarihinden itibaren 1ay içinde başvurmanız gerekli çıkış kodunu da kontrol etmiş olursunuzBayanlar mrb
Ben birbucuk yıldır bir firmada çalışıyorum.ve su an hamileyim.
Hamileliğini öğrenince bulantıları başladı ve yaşım itibariyle riskli söyledim işyerine.aradan bir hafta geçti benim işten çıkmamı istediler.benim sabit ödemem gereken bir kredim var.
Benle şöyle anlaşmak istediler.
Kıdem ve ihbar tazminatını verelim.issizlik ödeneğinden başvur çıkarıldı gösterelim dediler.onuda alacağım.gebe kadının haklarını az çok biliyorum fakat eşim kabul et çık diyor.
Uğraşıp stres olduğuna değmez diyor birde sabit ödemem gereken kredim var bu süreçte Akşar kabul etmeden.velhasil kabul edeceğim işyerinin teklifini
AMA SORUM SU Kİ BEN ANALİK ODENEGİNDN FAYDALANMAK İCİN NE YAPMALİYİM.UCUNA YAKLASTİM AZ KALDİ VE BU ODENEGE COK İHTİYACİM VAR BEBEGİMİN VE COCUGUM İHTİYACİNİ ALACAGM HASTANE MASRAFİM OLACAK NE OLUR YARDM EDİN BİLENLER.NE YAPAYİM NASİL HAREKET EDEYİM??
Ay sen ne kadar akıllısın.masallh sanaHem onu alayım hem onu alayım gibi bi dünya yok yalniz.Hem durumum riskli diyosunuz başka iş nerden bulup da çalışacaksınız hamile kadını kimse almaz işe.Muhtemelen sırf para için girdi yapacaksınız bi yere ama o isler öyle olmaz.Hesap kitap yapın ona göre kararınızı verin ödemelerinizin olması çocuğunuzun suçu değil doğar doğmaz haram gecirmeyin boğazından