- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Bide işsizlik alirkene yeni işe girecekmişHem tazminat hem işsizlik maaşı hem doğum ödeneği uuu ne güzel memleket![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide işsizlik alirkene yeni işe girecekmişHem tazminat hem işsizlik maaşı hem doğum ödeneği uuu ne güzel memleket![]()
Millet yolunu buluyor böyle böyle demekBide işsizlik alirkene yeni işe girecekmiş![]()
Millet yolunu buluyor böyle böyle demek![]()
Hamileyken işten çıkaramazlar iş mahkemesine başvurun geri iadenizi talep edin
Millete akıl vereceğinize kendinize saklayın o akılları,eski konunuzu okudum boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz para sorunları yüzünden,kendinizin bile mutsuz olduğu bir evliliğe 2. çocuğu ortak ediyorsunuz hadi eyvallah Rabbimin hediyesi lakin boğazından haram geçirmek için bu kadar çabalamayın. Kocanızın borçlarını çocuğunuza ödeteceksiniz resmen.
AbooMillete akıl vereceğinize kendinize saklayın o akılları,eski konunuzu okudum boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz para sorunları yüzünden,kendinizin bile mutsuz olduğu bir evliliğe 2. çocuğu ortak ediyorsunuz hadi eyvallah Rabbimin hediyesi lakin boğazından haram geçirmek için bu kadar çabalamayın. Kocanızın borçlarını çocuğunuza ödeteceksiniz resmen.
Neymiş doğrusu yani?Hepinize tşkler ben herşeyi öğrendim.
Sağolun bilgiler için n ama çoğunuz eksik ve yanlış biliyorsunuz burayı okuyan başka arkadaşlar olursa ona faydam olsun diye yazdım.bazi bilgiler yanlış bayanlar lütfen emin olduğunuz bildiğiniz şeyleri yazın.
Başka ihtiyacı olan kişileri yaniltmayalim
MERHABA BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SIZINLE AYNI DURUMDA ABLAM VAR İŞLERİ NASIL ÖGRENDINIZHepinize tşkler ben herşeyi öğrendim.
Sağolun bilgiler için n ama çoğunuz eksik ve yanlış biliyorsunuz burayı okuyan başka arkadaşlar olursa ona faydam olsun diye yazdım.bazi bilgiler yanlış bayanlar lütfen emin olduğunuz bildiğiniz şeyleri yazın.
Başka ihtiyacı olan kişileri yaniltmayalim