• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM ÖDENEĞİ YARDİM LUTFEN

Millete akıl vereceğinize kendinize saklayın o akılları,eski konunuzu okudum boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz para sorunları yüzünden,kendinizin bile mutsuz olduğu bir evliliğe 2. çocuğu ortak ediyorsunuz hadi eyvallah Rabbimin hediyesi lakin boğazından haram geçirmek için bu kadar çabalamayın. Kocanızın borçlarını çocuğunuza ödeteceksiniz resmen.

Hamileyken işten çıkaramazlar iş mahkemesine başvurun geri iadenizi talep edin

Hamile iken eğer tüm haklarınızı öderlerse işten çıkarılma olasılığınız var. Daha önceki işimde hamileydim ve haklarım ödenip çıkış yapılacaktı o şekilde doğum ödeneği alamıyordum doğum iznine kadar çalıştım sonra izne ayrıldım izin bittikten sonra işten çıkışım yapıldı ve haklarım tarafıma ödendi. Sende bu şekilde işyerin ile anlaşabilirsin.

Millete akıl vereceğinize kendinize saklayın o akılları,eski konunuzu okudum boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz para sorunları yüzünden,kendinizin bile mutsuz olduğu bir evliliğe 2. çocuğu ortak ediyorsunuz hadi eyvallah Rabbimin hediyesi lakin boğazından haram geçirmek için bu kadar çabalamayın. Kocanızın borçlarını çocuğunuza ödeteceksiniz resmen.
Aboo :KK57:

Hepinize tşkler ben herşeyi öğrendim.
Sağolun bilgiler için n ama çoğunuz eksik ve yanlış biliyorsunuz burayı okuyan başka arkadaşlar olursa ona faydam olsun diye yazdım.bazi bilgiler yanlış bayanlar lütfen emin olduğunuz bildiğiniz şeyleri yazın.
Başka ihtiyacı olan kişileri yaniltmayalim
Neymiş doğrusu yani?

Hepinize tşkler ben herşeyi öğrendim.
Sağolun bilgiler için n ama çoğunuz eksik ve yanlış biliyorsunuz burayı okuyan başka arkadaşlar olursa ona faydam olsun diye yazdım.bazi bilgiler yanlış bayanlar lütfen emin olduğunuz bildiğiniz şeyleri yazın.
Başka ihtiyacı olan kişileri yaniltmayalim
MERHABA BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SIZINLE AYNI DURUMDA ABLAM VAR İŞLERİ NASIL ÖGRENDINIZ

işten çıkarsanız analık ödeneği alamazsınız
emzirme parası var cüzi birşey sadece onu alabilirsiniz

Back
X