Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm gene ben canim ben muhasebeciyim bir cok arkadasimin islemlerini ben yaptim bu konuda simdi soyle sen raporunu actiriyosun o raporda istirahat tarihleri yaziyor bunu isyerine vereceksin muhasebeci ya da insan kaynaklari onlarda raporu sgk ekranindan calisamazlik girisinden yukleyecekler genelde ay sonlari veya baslarinda herhangi bir ptt den kimlikle cekiyorsun parayi buna ek olarak 75 tl de sut parasi oluyo onuda ekliyolar aldigin paraya umarim yardimci olmusumdur
asgari üctrette ne kadar yatıyor bilgin var mı? Bir de tamamını 7. aydan sonra alma şansımız var mı?
aşağı yukarı 2.500 ve üstü alırsın tamamı için rapor tarihleri önemli en erken doğumdan 8 hafta önce açtırırsın raporu doğum sonrasıda 8 hafta olur 16 haftalık süre sonunda alırsın dediğim gibi raporun önemli alman için elinde rapor olmalı
asgari üctrette ne kadar yatıyor bilgin var mı? Bir de tamamını 7. aydan sonra alma şansımız var mı?
Çalışmayan anneler alamıyomu? Ben çalışmadığım halde aldım diye biliyorum :)))) Para elime geçmedi ama eşim aldık demişdi sanki :)) Bide 6 ay alınıyo dimi
kızlar ben doğum öncesi 8 haftalık raporumu aldım, bunun parasını doğumdan sonra mı alacağım toplu olarak?
bir de bana şu an verilen doğum öncesi iş göremezlik belgesinin sonu açık tarihli, yani şu tarihten itibaren çalışamaz diyor, (bir de bunun ön yazısı var, şu tarihte doğum yapması muhtemeldir gibi birşey diyor)bunlardan sonra doğum sonrası nasıl bir rapor alacağım? bu 2 sorunun cevabını internette de bulamadım, bizim muhasebeci de o zaman bakarız dedi,ama merak ediyorum, özellikle para konusunu...2 ay hatta 4 ay doğum öncesi ve sonrası para alamayacak mıyım yani bu durumda?
kızlar bilen arkadaşlardan muhasebecilerden yardım istiyorum ya şimdi ben hamileliğin kaçıncı ayında doktordan doğum izni almalıyım birde ben hamileliğimin 4 ayında falan işten ayrılmak istiyorum o zaman para alamazmıyım neler gerekli patrona yada muhasebeye ne diye başvurucam ilk başta onu anlamadım internette 8 hafta kalaya kadar çalışabilirlik raporu alıp sonra izne ayrılılıp deniyor doğumdan 8 ay sonra başvurulur gibi birşeyler yazıyor tam olarak nasıl oluyor biri net bir şekilde açıklarsa çok iyi olur:26:
canım 4. ayda hiç bir hakkın yok. 32. haftanı doldurduğunda hastaneden alıcağın çalışmaz/çalışır raporuyla hak kazanıcaksın çalışır alırsan 37. haftana kadar çalışırsın. doğum öncesi ve doğum sonrası 8 hafta iznin oluyor.
canım 4. ayda hiç bir hakkın yok. 32. haftanı doldurduğunda hastaneden alıcağın çalışmaz/çalışır raporuyla hak kazanıcaksın çalışır alırsan 37. haftana kadar çalışırsın. doğum öncesi ve doğum sonrası 8 hafta iznin oluyor.
çok sağol canım cevaplamışsın peki diyelim rahatsızlandım aşerdim yada düşük tehlikesi varsa yinede 32 haftaya kadar çalışmakmı? şart eğer öyleyse çok zor demekki bu hakkı almakkarnın burnunda çalış işin yoksa off off birde doğum sonrası izinde ya işten çıkarılırsak yada çıkarsak ozaman bir sorun olurmu? acaba...
doğum öncesı ve sonrası ücretli izinlerde maaşımız aynen yatmıyo mu adı üstünde ücretli izin degılmı bu
yoksa o aytıyo da bu dogum parası ayrı bişey mı öyleyse bu parayı ne zaman alıyoruz
Slm kızlar ...ben 630 tl maas alıyorum ...ızın sonunda dogum parası ne kadar alırım toplam da