doğum parası

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
öğretmenim ben , doğum yaptıktan ne kadar süre sonra doğum parası alabilmek için işlem yapılıyor , hangi belgeler gerekli ve anne mi başvuruyor baba mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim

ben de özel bir okulda öğretmenim. yani ssklıyım. 29 ekimde doğum yaptım, 10 şubat gibi paramı aldım. doğumdan önce aldığım iş görmezlik raporumu okulun muhasebesine bıraktım(onlar sskya gönderdiler) doğumdan sonra ise eşim doğum raporunu yine okula götürdü.(bunu da sskya gönderdiler. tüm işlerimi onlar yaptı, ama bazı kurumlar sizin yapmanızı istiyormuş) daha sonra okulun muhasebesi paramın çıktığını bildirmek için aradı. ancak devlette öğretmen isen belki daha değişiktir prosedür.

bu doğum parası kaç para bende kamudayım eşimin hesabına 150 tl civarı yattı kastettiğiniz doğum parası bumu

evet ondan bahsediyorum ama eşim askerde o yok diye ben dilekçe mi vermeliyim ne zaman hangi evraklarla vermliyim okul müdürlüğüne diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…