Doğum pozisyonu

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.602
5.564
358
37
Kızlar selam. Son adet tarihine göre 32+3 haftalık hamileyim ama dün doktor kontrolum vardı bizim ki 34+2 çıktı ultrasonda. Ve malesef hala doğum pozisyonu almamış. Doktor biraz umutsuz konuştu ama son güne kadar bekleriz dedi. Tecrübeli annelerin kaçıncı haftalarda döndü bebeği merak ettim. Son anda dönen var mı? Yada doktorum döneceği varsa döner dedi ama yapabileceğim bişey var mı?

Benim 37 +6 bugun kontrole gidecegim bebegin basi yukarida hareketli bi bebek fakat asagi dönmüyor ,hayirlisi olsun Rabbim neyi hayirli kiliyorsa ona raziyim, normal dog yapmaya hep hazirlanmistim simdi sezeryan fikri beni altüst etti

Ne demek umutsuz konustu anlamadm
Dönmez demeye getirdi biraz
Benim 37 +6 bugun kontrole gidecegim bebegin basi yukarida hareketli bi bebek fakat asagi dönmüyor ,hayirlisi olsun Rabbim neyi hayirli kiliyorsa ona raziyim, normal dog yapmaya hep hazirlanmistim simdi sezeryan fikri beni altüst etti
Bende normal istiyorum ama bakalım beklemedeyiz umarım döner

Özel doktora mı gidiyorsunuz?
Başka bir doktora görünseniz olmaz mı?

Özel doktora mı gidiyorsunuz?
Başka bir doktora görünseniz olmaz mı?
özele gidiyorum doktorum iyi zaten onla alakalı bir durum değil o son ana kadar beklerim diyor. Tahmini doğum tarihinin 1 hafta öncesine sezeryan yapabiliriz dedi şimdilik

özele gidiyorum doktorum iyi zaten onla alakalı bir durum değil o son ana kadar beklerim diyor. Tahmini doğum tarihinin 1 hafta öncesine sezeryan yapabiliriz dedi şimdilik
Şimdi bir şey söyleyeceğim yanlış anlaşılacağı kesin :)
Özel doktorlar sezaryen doğuma daha yatkınlar.
Tabiki acil durumları demiyorum o zaman sezaryen olabilir.
Farklı doktora görünün diye o yüzden dedim
Ben hamileliklerimde farklı doktorlardan görüş aldım hep
Devlet hastanesinde doğum yaptim

Bende o fikirdeydim hep parası için beni zorla kesecek diyordum ama benim doktorun yuksek normal doğum ortalamasından ödülü var ve sürekli korkum varsa diye rahatlatıcı konuşmalar yapıyor. Zaten dönüp donmedigini ultrason çekimlerinden bende anlarım diye rahatım o konuda

Ben de ayni durumdayimm bebegin donmesini bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…