Doğum raporu parası ne zaman alınır?

Bahar64

🕊🕊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
299
100
53
29
Kızlar merhaba ben kısmi olarak LCW Waikiki de çalışıyordum 31 haftalıkken doğum raporu aldım şimdi 37+6 dayım bu ay yatmasi gereken doğum rapor parası yatmadı toplu şekilde mi yatıyor acaba böyle bı durum yaşayan var mı

Doğum gerçekleşmeden parası alınmıyor ki.
Yatma şekli de bağlı olduğunuz sgkya göre değişir şehir ilçe vs olarak.
Bana doğumdan sonra dört parça şekilde yattı. Başka bir arkadaşıma yine doğumdan sonra üç ayrı ödemede yattı

Doğum gerçekleşmeden parası alınmıyor ki.
Yatma şekli de bağlı olduğunuz sgkya göre değişir şehir ilçe vs olarak.
Bana doğumdan sonra dört parça şekilde yattı. Başka bir arkadaşıma yine doğumdan sonra üç ayrı ödemede yattı
Merhaba doğum gerçekleştikten sonra ay ay mı yatıyor hesaba , ay ay yatması için yapmamız gereken bir şey var mı

Merhaba doğum gerçekleştikten sonra ay ay mı yatıyor hesaba , ay ay yatması için yapmamız gereken bir şey var mı
Ben hiç bir şey yapmadım doğum yaptıgım kuruma ulaştıktan sonra direk dört parça seklinde yattı. Ama baska bir arkadasıma üç parça seklinde yattı sgknın baglı olduğu il ilçeye göre değişiklik gösterdiğini biliyorum

Ben hiç bir şey yapmadım doğum yaptıgım kuruma ulaştıktan sonra direk dört parça seklinde yattı. Ama baska bir arkadasıma üç parça seklinde yattı sgknın baglı olduğu il ilçeye göre değişiklik gösterdiğini biliyorum
Anladım hangi ildesiniz ? Doğumunuzdan kaç gün sonra başladı ödemeniz veya arkadaşınızın ödemesi?

Anladım hangi ildesiniz ? Doğumunuzdan kaç gün sonra başladı ödemeniz veya arkadaşınızın ödemesi?
İstanbul kartaldı baglı oldugum sgk. Ama tarihler konusunda net bişey diyemeyecegim. İşverenin rapor onaylama durumuna göre yatış süresi degişiyor. Sgk arayıp detaylı bilgi öğrenebilirsiniz

alo 170i arayip sorsana, ben aradim bir sey sormak icin ilgilendiler

170 nedir sgk çağrı merkezi mi ? İnternette gieince terabzon çıkıyor da
evet alo sgk
simdi siz diyince ben de baktim hakikaten trabzon cikiyor , arama gecmisimden kontrol ettim
1000078865.webp

kesin bilgi - bu numara.
arayin onlara danisin yardimci olurlar

Back
X