DOĞUM SANCISI :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
KIZLAR SELAM ŞU 2-3 GÜNDÜR SABAHLARI KARNIMDA AĞRIYLA UYANIYORUM GÜN İÇİNDE DE SIRTIMDAN BELİME KADAR İNEN AĞRILARIM OLUYOR BAZEN SADECE BELİM AĞRIYO BÖYLE BİR TERLİYORUM SIKINTI GELİYOR KARNIM SERTLEŞİYOR BİLMİYORUM NE OLDUĞUNU :KK43: DOKTORUMA GİTTİM NST YE BAĞLADI SANCI ÇIKMADI GİTTİĞİMDE ZATEN AĞRIM YOKTU ONDAN ÇIKMAMIŞTIR DİYORUM AMA NAPICAM BİLMİYORUM GÜNLÜK PED KULLANIYORUM AKINTI OLUYO AMA SUYUM GELİYO MU ONU DA BİLMİYORUM VAR MI TECRÜBELİLER ?

Gayet normal canım merak etme suyunun geldiğini anlamaman mümkün değil

KIZLAR SELAM ŞU 2-3 GÜNDÜR SABAHLARI KARNIMDA AĞRIYLA UYANIYORUM GÜN İÇİNDE DE SIRTIMDAN BELİME KADAR İNEN AĞRILARIM OLUYOR BAZEN SADECE BELİM AĞRIYO BÖYLE BİR TERLİYORUM SIKINTI GELİYOR KARNIM SERTLEŞİYOR BİLMİYORUM NE OLDUĞUNU :KK43: DOKTORUMA GİTTİM NST YE BAĞLADI SANCI ÇIKMADI GİTTİĞİMDE ZATEN AĞRIM YOKTU ONDAN ÇIKMAMIŞTIR DİYORUM AMA NAPICAM BİLMİYORUM GÜNLÜK PED KULLANIYORUM AKINTI OLUYO AMA SUYUM GELİYO MU ONU DA BİLMİYORUM VAR MI TECRÜBELİLER ?

doğum sancısı geçmez sürekli artarmış ama bu kasılma ve sancı normal zaten suyun geldiğinide anlarsın bi anda geliyomuş ve altına işiyo gibi bende duyduklarım işte bunlar kaç haftalıksın peki

bugün kontroldeydim tekrar doktoruma da söyledim nst ve idrar testi istedi nst ve idrar normal çıktı az bişey de enfeksiyon varmış idrar da onu söyledi nst ne zaman bağlasalar sancım yokken bağlıyolar zaten :) 33+1 bugün ama eskisine göre pedin ıslaklığını hissediyorum şimdi bi de sıkışmama rağmen ilk aylarda ki gibi tuvalete gidiyorum sürekli acaba az az mı geliyor suyum gerçi doktor bugün suyu iyi demişti valla son ay noluyo böyle anlamış değilm kafam karışıyo hep

sirt ve bel agrisi bendede var ve ani kasilmalar :KK43:
suan icin sorun yok gibi ama sanirim vicut kendini doguma hazirliyor

Olabilir tatlim benim doktorumda endise etme bunlar olacak ki kaslarin gevsesin diyor zaten hamilelik boyunca egzersiz yapmistim devam edicem yine bu haftalarda da sirt ve bel agrimi azaltiyor iyi geliyo simdilik iyiz ama karin agrilari devam ediyo sabahlari uyandigimda

Olabilir tatlim benim doktorumda endise etme bunlar olacak ki kaslarin gevsesin diyor zaten hamilelik boyunca egzersiz yapmistim devam edicem yine bu haftalarda da sirt ve bel agrimi azaltiyor iyi geliyo simdilik iyiz ama karin agrilari devam ediyo sabahlari uyandigimda

iyi oldugunuza sevindim tatlim allaha emanetiz hepimiz insallah guzel ve saglikli sekilde kavusuruz yavrularimiza

Kizlar dogum sancisi once uzun araliklarla basliyor mselea 2 saat once basladi diyelim.surekli azaliyor 1 saat oluyor 40 dakika oluyor 30dk. 15 dk vs derken bakmisiniz dogum baslamis . Boyle.surekli gecmeyen belirli araliklarla sanciniz olursa mutlaka Saatle kontrol edin. Bir de Diger arkadaslarin da dedigi gibi suyunuzun geldigini mutlaka anlarsiniz . Hem cokca su akiyor Hem De Kokuyor o_O

X