- 12 Nisan 2012
- 5.034
- 7.522
- 398
Hastane yakın değil maalesef ya merak ediyorum ama gidip geri gelirsem üzülürüm bulun akşamdan adet sancısı gibi geliyor ama daha düzenli değil bide vajinaöda baskı var anlam veremedimHer doğum farklı.. kimi suyu gelip gidiyor,kimi leke ile. Ben leke ile gittim,sancı sonra geldi. Adet sancısı gibi. Hastane yakınsa git , değilse sen bilirsin
Amin canım benim inşaallah allah büyük bakalım daha leke su falan yok ama adet sancısı gibi geliyo düzenli değil vajinada baskı var birdeBende ilk nişan geldi sabahtan. O gün akşama doğru sancı geldi ama farklı bir sancı bir anda başlıyor bir anda kesiliyor bıçak gibi netti. Ne yatabiliyorsun ne oturuyorsun. Sabahlamistim o gece. Ertesi gün öğleden sonra geldi bebeğim. İnşallah sizinde sağlıcakla gelir bebeğiniz
Bu geceyi geçirebilirsem sabah devam ederse gideyim diyorumBen sancisiz gittiğim için bilmiyorum. Özel hastaneye gidiyorsanız ,numarası varsa msj atın isterseniz
Benim de akıntım çoğaldı ama yeşil değil beyaz ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim1 hafta önce rahmin ağzındaki tıkac açılmaya başladı. Koyu yeşil akıntı şeklinde günde azar azar geldi. Ama Nişan değildi, sonra adet olacakmis gibi daha şiddetli bi sancı, daha sonra suyun gelmesi, açıklık oluşması ıkınma hissi ve bebek
Yok canım benim gitmedim şu an iyiyim sabah vardı ama geçti
Bacaklarım ağrıyor sizce Doğum belirtisi mi bu agrı
çatı muaynesi 37 den itibaren yapıyorlar canım. Benim oğlum 4 kiloydu o yüzden doktor muaynefen sonra seseryana alalım doğuramazsın çok iri bir bebek dedi. Ertesi gğn sezeryan oldum.40 haftalar da zor olmıştur ama
Daha yapılmadı bana bakalım bu hafta ne diyecek doktor en son geçen hafta Salı 3 kilo dedi 36+3 haftalıklarınçatı muaynesi 37 den itibaren yapıyorlar canım. Benim oğlum 4 kiloydu o yüzden doktor muaynefen sonra seseryana alalım doğuramazsın çok iri bir bebek dedi. Ertesi gğn sezeryan oldum.
Benim bacaklarım agirmamistiBacaklarım ağrıyor sizce Doğum belirtisi mi bu agrı
35+2 deyim bende geçtiğimiz pazartesi doktor kontrolüm vardı ve doktoruma bu konuyu danıştım sancım olursa fark edecek miyim diye çünkü sizin yaşadığınız o kasık ağrısını ve akıntı çoğalmasını bende yaşıyorum. Doktorum önemli olan bu sancının düzenli bir rutinde olması demişti. Yani günde bir iki defa kasık ağrısı ya da vajina da batma yaşanan doğum yaptığın anlamına gelmiyor. Aynı şiddetteki ağrının belirli bir düzende ve dakika da gelmesi önemliymiş. İlk gebeliğiniz mi bilmiyorum benimki öyle sancın gelse bile panik yapma dedi doktor ilk doğum olduğu için 12 saatten az bir sürede doğumun olmaz dedi. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor ama illaki anlayacağız diye düşünüyorum36+3 günlük hamişim kızlar sancılarım oluyo ama gerçek sancı nasıl anlarım tecrübeli anneler Doğum yaptığı gün neler yaşadı yazsanız
Anladım canım teşşekür ederim ilgin içinBenim bacaklarım agirmamisti
Suyunun gelmesi , leke gelmesi ve sancı bu belirtilerden biri olur
Artık 37 haftalık olduk bakalım ne olursa Doğuma yorumluyorum bi doğursaydım35+2 deyim bende geçtiğimiz pazartesi doktor kontrolüm vardı ve doktoruma bu konuyu danıştım sancım olursa fark edecek miyim diye çünkü sizin yaşadığınız o kasık ağrısını ve akıntı çoğalmasını bende yaşıyorum. Doktorum önemli olan bu sancının düzenli bir rutinde olması demişti. Yani günde bir iki defa kasık ağrısı ya da vajina da batma yaşanan doğum yaptığın anlamına gelmiyor. Aynı şiddetteki ağrının belirli bir düzende ve dakika da gelmesi önemliymiş. İlk gebeliğiniz mi bilmiyorum benimki öyle sancın gelse bile panik yapma dedi doktor ilk doğum olduğu için 12 saatten az bir sürede doğumun olmaz dedi. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor ama illaki anlayacağız diye düşünüyorum
Dikkat ederim teşekkür ederimBelinizden geliyor ağrı ordan anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?