Doğum şekli Tercihiniz Nedir ?

Dreamelodi

1 ken 5 olmak :)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
270
202
333
Hanımlar tercih ettiginiz dogum seklini ve nedenini,, yasadiysaniz tecrubenizi paylasirmisiniz.(normal_ sezeryan,epidural,genel,spinal ?)

Son düzenleme:
canim ben normal dogum yaptim
bence dogal olan en iyisidir
sadece alt tarafima agriyi hafifletici igne yaptilar sanciyi hissediyodum ama dayanilir bi sekile indirgemislerdi
sen bilirsin tabiki ama ama bence sezeryan falan olma asla cok gerekmedikce
hem bebekte hem annede kalici zararlar birakabiliyo

ben ikizlerimi sezeryanla doğurdum,asla normal doğuramazdım ikisini:) aslında spinal istiyodum,çıkışlarını görüyüm diye ama,kan sulandırıcı kullandığım için genel anestezi yaptılar,acıkcası doğumum erken olmuştu,apar topar ameliyathaneye inmiştim,o esnada hazırlıklar yapılıyodu,tam tepemdeki aynadan karnımı görüyodum,hazırlıklar bitene kadar o kadar heyecan yaptım ki,sonra iyiki spinal olmamışım,heyecandan ölürdüm dedim,artı ben sezeryandan sonra çok kötü olurum yerimden kalkamam diyodum ama asla korktuğum gibi olmadı,çok şükür tahminimden daha iyi atlattım...

canim ben normal dogum yaptim
bence dogal olan en iyisidir
sadece alt tarafima agriyi hafifletici igne yaptilar sanciyi hissediyodum ama dayanilir bi sekile indirgemislerdi
sen bilirsin tabiki ama ama bence sezeryan falan olma asla cok gerekmedikce
hem bebekte hem annede kalici zararlar birakabiliyo

kaçıncı haftada doğdu bebişler :)

doğum şekli senin ve bebeklerin sağlıklarıyla alakalıdır. tvde normal doğuma zorlanmış ikizlerden birisi sıkışmış kaybetmişlerdi allah korusun ben onu duyunca çok korkmuştum sezeryan olucam dedim ki normal doğum olmazmıştı benm drum senin durumun müsait değil fazla bekleyemeyiz diyerek 36+1 de almıştı bebeklerimı. şimdiden şartlandırma kendini drunla ayrıntılı konuşmalısın. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam

doğum şekli senin ve bebeklerin sağlıklarıyla alakalıdır. tvde normal doğuma zorlanmış ikizlerden birisi sıkışmış kaybetmişlerdi allah korusun ben onu duyunca çok korkmuştum sezeryan olucam dedim ki normal doğum olmazmıştı benm drum senin durumun müsait değil fazla bekleyemeyiz diyerek 36+1 de almıştı bebeklerimı. şimdiden şartlandırma kendini drunla ayrıntılı konuşmalısın. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam
Amin tesekkurederim yavrularada saglikli bi omur dilerim

Kızlarım 37+1 de spinal anestezi ile doğdular..
Spinal epiduralden konforlu,genel anesteziden çok daha keyifli bir doğum şekli bence..
Ben herkese tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:
Back
X