• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sigortası hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heft

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
200
141
303
36
Manisa
Merhabalar. İki senedir doğum sigortası yaptırıyorum malum bir sene bekleme süresi var. Şu an 25 haftalık hamileyim ve sigortam ocakta bitiyor. Yani aşağı yukarı 32 haftalık olacak bebek. Hastaneme sordum 32. Haftada doğum paketi satmıyorlar. Doğum, nst, muayeneler ayrı ayrı ödersiniz diyorlar. Sigortadan yenilemek için de fiyat alamıyorum 10 gün öncesine kadar. Hamileyken bu sigortayı yenileyen oldu mu aranızda? Fiyat illa ki yüksek çıkar ama ne kadar yüksek fikri olan vardır belki dedim. Teşekkürler 🌺

Fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Merhaba ben kasım ayının başında yenilettim 28 haftalıktı o zaman 79 bin küsür çıktı işte biraz indirim falan yaptılar 77ye anlaştık. O arada ben hastanenin doğum fiyatlarını araştırdım telefondan bilgi vermiyorlar internetten bakınca ağustos ayının başında sadece doğum için 42 bin vermiş şubata kadar o tutar kim bilir ne kadar olurdu. E bi de kontroller var sona doğru artacak da muhtemelen bu fiyatı bulurdu diye en azından bi senelik sigortam olsun diye yenilettim.

Merhaba ben kasım ayının başında yenilettim 28 haftalıktı o zaman 79 bin küsür çıktı işte biraz indirim falan yaptılar 77ye anlaştık. O arada ben hastanenin doğum fiyatlarını araştırdım telefondan bilgi vermiyorlar internetten bakınca ağustos ayının başında sadece doğum için 42 bin vermiş şubata kadar o tutar kim bilir ne kadar olurdu. E bi de kontroller var sona doğru artacak da muhtemelen bu fiyatı bulurdu diye en azından bi senelik sigortam olsun diye yenilettim.
Hangi sigortaydı acaba? Hamile kalmadan önce ne kadar ödemiştiniz acaba?

Back
X