Dogum Sigortasi

Gizeemmss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
300
243
23
30
Merhaba, çalıştığım şirketin özel sağlık sigortası anlaşması var ama maalesef gebeliği kapsayan bir poliçe değilmiş. Bu zamana kadar da hiç dikkat etmedim. Gebe kaldıktan sonra da doğru düzgün hiçbir sigorta şirketi poliçe yapmıyor. Araştırmalarım sonucu Sompo Sigorta'nin yaptığını öğrendim. Bugün aradım konuştum ama aklımda soru işaretleri var. Sompo'nun doğum sigortasını daha önce yaptıran ve memnun olan arkadaşlar, deneyimlerinizi paylasmak ister misiniz?

Bende arıyorum benim karşıma da sompodan başkası çıkmıyo

Ben de araştırmıştım. Sadece Medicana hastaneleriyle anlaşması varmış Sompo sigortanın. Bu yüzden benim bulunduğum ilde olmadığı için yaptıramadım.

Evet maalesef benim evime çok yakın bir mesafede ama şu anda özel bir kliniğe gidiyorum doktorumdan da gerçekten memnunum. Çok arada kaldım bu yüzden.
İlla özel değil, devlet hastanelerine de bakıyorum ama randevu bulamıyorum bile. Yeni yildan sonra fiyatlar kim bilir ne olacak

Evet maalesef benim evime çok yakın bir mesafede ama şu anda özel bir kliniğe gidiyorum doktorumdan da gerçekten memnunum. Çok arada kaldım bu yüzden.
İlla özel değil, devlet hastanelerine de bakıyorum ama randevu bulamıyorum bile. Yeni yildan sonra fiyatlar kim bilir ne llxak
Ben de araştırmıştım. Sadece Medicana hastaneleriyle anlaşması varmış Sompo sigortanın. Bu yüzden benim bulunduğum ilde olmadığı için yaptıramadım.
Evet oyleymis keşke önceden kendi policeme yaptirsaydim. Benimki Allianz onun daha çok seçeneği varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…