Doğum sıkıntısı ...

37.haftada doktorun çatı muayenesi yapar ve doğum şeklinin nasıl olacağını söyler. Sezaryen olacaksa 39.haftada alırlar genellikle. Normal ise 38.haftada da olabilir 42. de. Annen doğuma iki hafta kala mutlaka gelmeli bence. Benim annem yanımdaydı hep. Çok güzel ilgilendi herşeyimle sağolsun. Eşinle konuş annen gelsin

37.haftada doktorun çatı muayenesi yapar ve doğum şeklinin nasıl olacağını söyler. Sezaryen olacaksa 39.haftada alırlar genellikle. Normal ise 38.haftada da olabilir 42. de. Annen doğuma iki hafta kala mutlaka gelmeli bence. Benim annem yanımdaydı hep. Çok güzel ilgilendi herşeyimle sağolsun. Eşinle konuş annen gelsin

Doğumdan sonra anneniz ne kadar kaldı yanınızda

SANCI GELINCE hafiften yoklar olay yaratacak bisey yok yok dogumda
evinde kalabilirsin bence sorun olmaz

İl de yaparsam eşime göre annesinden kalmam lazım son haftalarda.. buradan oraya ben gidemem çok telaşe yaparım dedi: /

Siz taksiyle annenizle, telaş yapmayan bir taksici ile gidin

Eşiniz de arkadan telaş yapa yapa gelsin

Son günler kv ile kalmak zor anne varken

Anneye gelme demek zor

İnsanın kendi evi gibisi yok hele doğum son zamanında

Boş yere gerilmeyın zehir etmeyin son 3 haftayı

Ama ben kv ile çok iyi anlasirim olayı hamilelik son 3 haftada pek islemeyebilirmis

Siz taksiyle annenizle, telaş yapmayan bir taksici ile gidin

Eşiniz de arkadan telaş yapa yapa gelsin

Son günler kv ile kalmak zor anne varken

Anneye gelme demek zor

İnsanın kendi evi gibisi yok hele doğum son zamanında

Boş yere gerilmeyın zehir etmeyin son 3 haftayı

Ama ben kv ile çok iyi anlasirim olayı hamilelik son 3 haftada pek islemeyebilirmis
Yoo çok iyi anlastigim söylenemez zaten
Gitmeyi kabul etseydim de disimi sıkacaktım o kadar.. dediklerinize katılıyorum . Ben de reddettim bu düşüncesini..

Merhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Ben herkesin kendi evinde kalmadi taraftariyim. Kendi evimdeyim ve kimseyi de istemedim. Ama allaha çok şükür hamileligim çok sorunsuz ve eşim de yillik isminde ve yaninda kaliyor. Senin durumun için en uygun olan hastaneye en yakin yerde kalman. Doguma iki hafta kala git eşinin ailesinin yaninda kal. Doğuma yakin annen gelsin gerekirse sizin evinizde tek kalsin ya da doğumdan hemen sonra gelsin. Bu durumlarda riske girilmez.

Ben herkesin kendi evinde kalmadi taraftariyim. Kendi evimdeyim ve kimseyi de istemedim. Ama allaha çok şükür hamileligim çok sorunsuz ve eşim de yillik isminde ve yaninda kaliyor. Senin durumun için en uygun olan hastaneye en yakin yerde kalman. Doguma iki hafta kala git eşinin ailesinin yaninda kal. Doğuma yakin annen gelsin gerekirse sizin evinizde tek kalsin ya da doğumdan hemen sonra gelsin. Bu durumlarda riske girilmez.
Valla tam ne yapacağıma karar veriyorken, böyle yorumlar gelince kafam yine allak bullak oluyor :///

Ay kızlar eğer kararım değişmezse, hiç o durumdaymış merkeze gitmeye uğraşamam. Son zamanlara doğru artık çok üşengeç olmaya başladım . Küçücük sertler gözünde büyüyor sanki. Bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum . Evimize 5 dkka mesafede. Bir tane kadın doğumcu var. Ve cok iyi bir Doktor. Daha once gitmiştim zaten . Gidenlerde çok övüyor.. hata etmem umarım bu kararımda: /

Ay kızlar eğer kararım değişmezse, hiç o durumdaymış merkeze gitmeye uğraşamam. Son zamanlara doğru artık çok üşengeç olmaya başladım . Küçücük sertler gözünde büyüyor sanki. Bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum . Evimize 5 dkka mesafede. Bir tane kadın doğumcu var. Ve cok iyi bir Doktor. Daha once gitmiştim zaten . Gidenlerde çok övüyor.. hata etmem umarım bu kararımda: /
Doktorun doğum sırasında orada olup olmayacağını öğren önce. Devlet hastanelerinde doğumu ebeler yaptırıyor diye biliyorum tabi normal doğum olursa

Doktorun doğum sırasında orada olup olmayacağını öğren önce. Devlet hastanelerinde doğumu ebeler yaptırıyor diye biliyorum tabi normal doğum olursa
Ebeler de iyiydi. Ilk zamanlar kanamam olduğunda buradaki hastaneye gitmsitim . Direk ebelerin olduğu kata yolladılar. Gayet iyi ilgielnmislerdi. Canimli cicimli konuştu benimle ..

Ebeler de iyiydi. Ilk zamanlar kanamam olduğunda buradaki hastaneye gitmsitim . Direk ebelerin olduğu kata yolladılar. Gayet iyi ilgielnmislerdi. Canimli cicimli konuştu benimle ..
Öyleyse hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kolay ve güzel bir doğum süreci geçirirsin.

Evet ama annem bir telefonla ulasabilecek mesafede degil bize maalesef.. 14 saatlik mesefa var aramizda. eşim de dediki. Annenin gelmesine gerek yok . Doğum esnasında senin kimseye ihtiyacın olmayacak. Ben olacam yanında. O gun anneni ararız. Biner ertesi günü burada olur. Gene o bakar sana zaten 1 ay 40 gub dedi. Ben senin özel de doğum yapmanı istiyorum
Hiçbir art niyetim yok annenle ilgili dedi. Ama sanki annemin önceden gelmesini istemiyormuş gibi geldi :/ ben şimdi nasil soylicem anneme. Anne önceden gelme mi diyeceğim? :/
esinin.kacinci dogumu pardon??? annen oncden gelmeli. diger konu hakkinda birsey diyemem. bir kadinin annesine en cok ihtiyaci oldugu donem bu donemler.

Back
X