Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogumdn snra kabizlik yasadim allahim o gunden snra nasil bir agri yasadigimi bi ben bilirim kan da geldi ve o gunden beridir hep oluyo camla kesiyolar sanki var mi bunun cozumu tuvalete gitmeye korkuyorum artik
Ben yaşamıştım. Birkaç ay kanamalı şekilde devam etti. Daha sonrada bir daha olmadı. Ama önemli bir konu bende uzmanına görünüp tedavi başlamalısın. Gerçekten insan ölüp ölüp diriliyor sanki. Geçmiş olsun.
Az bir pamugu zeytin yagi ile yaglayip makatina sikistiriyosun.iki gunde farkedersin .iyilesene kadar yap .gecmis olsun.bunu bende kk ogrenmistim cok işe yariyo
Normal doğum yaptım bende ve o günden beri tuvalete çıkmaya korkuyorum aklım çıkıyor gelcek diyeeeee ve her seferinde ağlaya ağlaya kendimi "sen tosuncuk oğlunu doğurdun Bi büyük abdestini mi yapamıcaksın " diye teselli ede ede yapıyorum tuvaletimi . 3 aydır devam ediyor kanamalı bir şekilde ne Zaman ve Nasıl geçicekk a dostlar