Doğum sonrası 50 hafta 50 kilo :)

Canım benim bu gün tartı günüm başka bir guruptada yazıyorum dün akşam üzeri regl oldum kilom aynı 100.8

Süt miktarı yediklerinle değil içtiklerinle alakalı demişti doktorum.
Benim doktorum günde 3lt sıvı al demişti. Bir ara sıvı mikatırını artırdım, süt azaldı tekrar 3 lt inince sütüm arttı.
Belki denemek isteyebilirsin.
2 lt su
0,5 lt meyve suyu (evde sıkılmış portakal suyu içtim ben )
0,5 lt süt
Gunde 3lt iciyorum bende bazen geciyor ama azalmiyorda cogalmiyorda bende bilemedim.ne zor ismis bunlar.

Maşallah Allah kolayık versin. Insulun direnci pko var dedin ya gluopchage glifor gibi şeker ilaçları kullanıyor musun yardımcı ya kilo vermeye o yüzden sordum
Canm valla dr verdi hamilelik oncesi amw ben 2 3 tane anca icebildim cunku meger hamismisim dr kes dedi :) sonrada gitmedim. Ama normal sekerimde cok dusuk benim. Tokluk 65i gecemiyo cogu zaman. Belkide onsa ondan vermemistir doum sonrasi

Canım benim bu gün tartı günüm başka bir guruptada yazıyorum dün akşam üzeri regl oldum kilom aynı 100.8

Gunde 3lt iciyorum bende bazen geciyor ama azalmiyorda cogalmiyorda bende bilemedim.ne zor ismis bunlar.

Canm valla dr verdi hamilelik oncesi amw ben 2 3 tane anca icebildim cunku meger hamismisim dr kes dedi :) sonrada gitmedim. Ama normal sekerimde cok dusuk benim. Tokluk 65i gecemiyo cogu zaman. Belkide onsa ondan vermemistir doum sonrasi
Anladım canım bende hamilelikle öncesi 1 yil kullandım o ilaçlardan çok faydası oldu diyetle birlikte 17 18 kilo verdim

Arkadaşlar bebisim iyilesti yarin kaldigim yerden devam ediyorum. Bu hafta pek umutlu degilim ama uykusuzluk ve yorgunluktan kilo vermiste olabilirim. Bunu yarin sabah gorucez artik :) yarin yeni bi pazartesi yeni bi hafta demek bu haftayi iyi degerlendiricem insallahh. Yani burdayim pes etmedim devam ediyorum :) sizler neler yapiosunuz kizlar

Back
X