- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi life is good
Canım benim bu gün tartı günüm başka bir guruptada yazıyorum dün akşam üzeri regl oldum kilom aynı 100.8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde 3lt iciyorum bende bazen geciyor ama azalmiyorda cogalmiyorda bende bilemedim.ne zor ismis bunlar.Süt miktarı yediklerinle değil içtiklerinle alakalı demişti doktorum.
Benim doktorum günde 3lt sıvı al demişti. Bir ara sıvı mikatırını artırdım, süt azaldı tekrar 3 lt inince sütüm arttı.
Belki denemek isteyebilirsin.
2 lt su
0,5 lt meyve suyu (evde sıkılmış portakal suyu içtim ben )
0,5 lt süt
Canm valla dr verdi hamilelik oncesi amw ben 2 3 tane anca icebildim cunku meger hamismisim dr kes dedi :) sonrada gitmedim. Ama normal sekerimde cok dusuk benim. Tokluk 65i gecemiyo cogu zaman. Belkide onsa ondan vermemistir doum sonrasiMaşallah Allah kolayık versin. Insulun direnci pko var dedin ya gluopchage glifor gibi şeker ilaçları kullanıyor musun yardımcı ya kilo vermeye o yüzden sordum
Canım benim bu gün tartı günüm başka bir guruptada yazıyorum dün akşam üzeri regl oldum kilom aynı 100.8
Regl donemi normal canım. Inşallah. Bitimind3 guzl kilo verirsin.Canım benim bu gün tartı günüm başka bir guruptada yazıyorum dün akşam üzeri regl oldum kilom aynı 100.8
Anladım canım bende hamilelikle öncesi 1 yil kullandım o ilaçlardan çok faydası oldu diyetle birlikte 17 18 kilo verdimGunde 3lt iciyorum bende bazen geciyor ama azalmiyorda cogalmiyorda bende bilemedim.ne zor ismis bunlar.
Canm valla dr verdi hamilelik oncesi amw ben 2 3 tane anca icebildim cunku meger hamismisim dr kes dedi :) sonrada gitmedim. Ama normal sekerimde cok dusuk benim. Tokluk 65i gecemiyo cogu zaman. Belkide onsa ondan vermemistir doum sonrasi
Gunaydin canim nasil gidiyor diyet bir süredir yazmadın bebişten vakit kalmıyor sanırımRegl donemi normal canım. Inşallah. Bitimind3 guzl kilo verirsin.
Canim sorma asi olduk 3 gundur maf olduk huysuz atesli ve surekli ağlıyor yorgunluktan bittim bi dun gece girip cevap yazabildim. Atesi 39lara çıkıyor. Su 3 gunde 5 kere acile gittik :sGunaydin canim nasil gidiyor diyet bir süredir yazmadın bebişten vakit kalmıyor sanırım
Geçmiş olsun canım nesi var birde senin bebiş ne kadarCanim sorma asi olduk 3 gundur maf olduk huysuz atesli ve surekli ağlıyor yorgunluktan bittim bi dun gece girip cevap yazabildim. Atesi 39lara çıkıyor. Su 3 gunde 5 kere acile gittik :s
Cnm atesi var benim bebis 2 aylik :)Geçmiş olsun canım nesi var birde senin bebiş ne kadar
mşl canım inşallah güzel eksiler görEvet canlarimmmmmm 113 kiloyum 2 kilo gitmis :):)
Amin saol canim. Insallah hepimiz eksileri gorucezmşl canım inşallah güzel eksiler gör
senin bebişte daha çok minikmiş Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ne tatlıdır şimdi o![]()
Hosgeldin cnm. Senin kilo boy kacBeraber yola devam etmek isterim benim kuzuda 4 aylik
ben 100 sınırında takıldım iki gündür bu sabah üçlü rakkamdan kurtulmuşumdur diye bir heves tartıldım ama sınırda takıldımA
Amin saol canim. Insallah hepimiz eksileri gorucez
Ayy darisi başıma 2 basamaklara :) yarin gorursun insqllah canm 2 basamaklariben 100 sınırında takıldım iki gündür bu sabah üçlü rakkamdan kurtulmuşumdur diye bir heves tartıldım ama sınırda takıldım
160 boy 73 kiloHosgeldin cnm. Senin kilo boy kac
bende daha süpürge yapıcam benimde aynen spor aktivitem temizlik bu gün pazar alışveriş yapıcam baya hareket olur benim içinBugun is gunu :) guzel bi kahvalti sonrasi temizlige giristim. En buyuk sporum temizlik bu aralar:)
Kolay gelsim canim :) vallahi spordan cok kalori harciyoruz temizlik yaparken :)P
bende daha süpürge yapıcam benimde aynen spor aktivitem temizlik bu gün pazar alışveriş yapıcam baya hareket olur benim için