Doğum sonrası 50 hafta 50 kilo :)

Evet gunlugum sana vakit ayiramiorm pek fazla. Bebegim beni cok yoruyor bazi gun telefonu elime almadigim oluyor. Ne haldeyim bilmiyorum. Normal yiyorum asiriya kacmiyorum. Biraz daha dikkat etmeliyim. Deniyecegim pes etmeyecegim.

Merhaba benimde 5 aylık bi kızım var 65 le hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi 77 falanım en az bi 12 kilo vermem lazım oğlumda 2 yılında anca normale dönmüştüm. Bu defa daha erken toplanmak istiyorum. Bende fırsat buldukça yazmak isterim günlüğünüze. Bu arada Bebeğinizin gazlı bir bebek sanırım benimde iki çocuğumda gazlıydı . Allah yardımcınız olsun.

Merhaba benimde 5 aylık bi kızım var 65 le hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi 77 falanım en az bi 12 kilo vermem lazım oğlumda 2 yılında anca normale dönmüştüm. Bu defa daha erken toplanmak istiyorum. Bende fırsat buldukça yazmak isterim günlüğünüze. Bu arada Bebeğinizin gazlı bir bebek sanırım benimde iki çocuğumda gazlıydı . Allah yardımcınız olsun.
Hosgeldinnnn :) tabiii yazmani cok isterim. Bebislerini Allah bagislasin. Evet gazli bir bebik benimki hemde felaket derecede ama kimyonla sorunu bayabi cozduk diyebilirim. Gazli bebek gercekten cokkkk zor.

Evet gunlugum bir varim bir yokum. Yine bir yatili misafir kafilesi atlattim simdide hasta olduğum dan kimse yanasmaz bana bu aralarda ben de seninle ilgilenebilirim. Neler mi yapiyorum ??? Yatili misafir olayindan beri maf olmus durumdayim. Evde surekli bir yemek muabbeti dönuyor ve bende bundan payimi aliylrdum aliyordumda nealmakkkkk anca kilo almakkkk bugun tarti gunumdu ama giremeyecek kadar yogundum simdiyse bebisin mams saati ve sana yazıyorum. ..evet kilo aldim ve bu demekki 2 hafta boyunca haftada 2 kilo vermem lazimki açığı kapatabileyim.... evet guncel kilo 114 :(

Merhaba gunlugum. Hala misafirlerim var ama iyi gidiyorum sanki 112 ye dusmeyi basardim malum misafirlerle diyet yapilmiyor. Ancak herseyden yiyip doydum diyip az yiyerek bunu basarabiliyorum. Yarin malum ayin 15 i ilk sayfaya kayit yapicam. Bu ay 3 kilo verdim 1 kilo eksigim hala var. Onumuzdeki ay 5 kilo verip acigi kapatmayi hedefliyorum. Her seye ragmen burdayim. Dikkat 3diyorum

Evet gunlugum 111.8 im 800 gr acikla ayimi tamamladim. Bu ay genel ablamda cok bir sey yapmadim ama yinede 3.200e veda ettim. Yavas vermek kalici vermek onemli toplamda 11.2 kilo verdim buda benim icin iyi bir sonuç
Tebrikler canım güzel gidiyorsun , yaz günü bu kadar misafir yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuz :oha:

Bende de insulin direnci var ve senin yedigin bicok sey bana yasak. Insulin direncini arttiracak seyler goruyorum menulerinde. Umarim dogru yoldasindir.

Bende de insulin direnci var ve senin yedigin bicok sey bana yasak. Insulin direncini arttiracak seyler goruyorum menulerinde. Umarim dogru yoldasindir.
Emzirdigim icin herseyden yiyorum oyle sıkı bi diyet spor programi uygulamoyorm bebegim henuz cok kucuk 3 aylik.6 aylik oldugunda tam sıkı bir programa baslayacagim. Bu aralar kilo vermemin sebebi ise emzirmem oldu cubku ektradan kalori harciyoruz sut uretimi icin. Insulin direncim var ancak tokluk sekerim 50 60 arasi degisiyor asiri dusuk sekerim henuz bu durumu anlamis degilim ama bebegim var biraz tatli yiyorum yoksa basim donuyor bebise bakacak durumda olmuyorum. Dogum sonrasi insline bakilmadi belkide duzeldi bilemiyorum acikcasi

Bugun okullar acildi :) benim icinde diyet spor okulu acildi :) gelen gidende bitti artik duzenli olarak buradayim. Bu ay biraz daha sıkı calisicam. Bu ay ufaktan sporada basliyorum. Simdilik yalnizca bisiklet olucak sporum.bebegim uyudugunda vakit buldukca yapicam vede kalori sayimi yapicam. Yine emzirdigim icin herşey olucak menumde ama kalori hesabina gore az az yiyecegim.mesela suan regl donemondeyim ve sekerim sık sık dusup elim ayagim titreme asamasina geliyrum bunun icin de cozumum 10 kalorilik bitter sitixler olucak. Sabah kahvalti pek yapamiyorum bebisten. O yuzden diyet kek vb hemen agzima lokmalik atacagim seylerle gecistirip sabah 10 gibi bebisim uyudugunda normal kahvaltimi yapacagim. Ekmek kesinlikle yok. Artik dur demenin vakti geldi isleri biraz hizlandiralim :):)

Bugun gayet verimli bir gun gecirdim. Kacamakli olabilir ama guzel bir gundu.
7.00---yarim dilim kek 57 kal+ 1bardak sut 114 kal

9.15 ---1 domates 14 kal+ 1salatalik 11 kal+ 1 kk kasar pey 121 kal + 2 dilim salam 39 kal

11 .00--- 2cubuk bitter stix 20 kal

13.00--- yarim pors semizotu 69 kal + 1 kase cacik 85 kal

15.10 ---1 seftali 60 kal

16.15--- 1 nescafe sutlu 61 kal

18.00 --- cok az mantar sote74 kal + yarim pors semizotu 69 kal + 1 kase mantar corbasi 68kal

20.45 --- 1 bardak sut 114 kal

Bugun alinan kalori + 976 kal

Yarim saat bisiklet 275 kal
Temizlik 250 kal

Bugun yakilan ekstra kalori -525 kal

Evet gunlugum bugun az verimli bir gundu cunku evde deildim

Sabah 1 bardak elma suyu +165 kal

Ve disari ciktim 2 saatlik bir yuruyus yaptim bebegimle - 400 kal

Ogle biraz menemen + 56 kal

Aksam gittigim yerde patates kizartmasi vardi baska bisey yoktu mecbur yedim :( +536 kal

Saat 9 gibi evde 1 bardak elma suyu + 165 kal

Bugun alinan kalori = 922 kal
Bugun yakilan kalori = 400 kal

Evet gunlugum bugunume gelecek olursak
Sabah 2 tane ev pogacasi + 200 kal

Ogle mantar sote + 98 kal
Pilav +248 kal

Ara nescafe +61 kal

Aksam semizotu+274 kal

Bugun alinan + 881 kal

Back
X