ben mayısta sezeryan doğum yaptım 7 ay bitti ben hala adet olmadım hiç bir belirtide yok 4.ayımda doktora gittim normal dedi emzirdiğim için ama hala olmadım kilo da veremiyorum egrezsiz yapıyorum yesiklerime ve su alımına dikkat ettiğim halde zayıflamıyorum 76 kiloda kaldım tavsiyeniz varmı aramızda bu durumda olan var mı
Ben de mayısta normal dogum yaptim, adet olmadım. Doktora smear için gittiğimde sordum yumurtlama var, normal dedi, biraz daha bekle dedi. Pazartesi gidicem yine.
ben mayısta sezeryan doğum yaptım 7 ay bitti ben hala adet olmadım hiç bir belirtide yok 4.ayımda doktora gittim normal dedi emzirdiğim için ama hala olmadım kilo da veremiyorum egrezsiz yapıyorum yesiklerime ve su alımına dikkat ettiğim halde zayıflamıyorum 76 kiloda kaldım tavsiyeniz varmı aramızda bu durumda olan var mı
Baya geçmiş üzerinden şansımı deniyim belki görürsünüz ne kadar sonra adet oldunuz? Bende kilo veremiyorum kaldim 74te. Oğlum 5.ayina girdi artik duzenimi bilmek istiyorum valla ha oldum ha olucam sinir olmaya başladım galiba