- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
En son gericekilme ile korunduk.Benim de 2 haftaya kadar gelmediği olurdu, emzirme döneminde normal fakat nasıl korunuyorsunuz?
Hehh doktorunuz söylemedi mi geri çekilme korunma yöntemi değildir diye. Hamile olabilirsiniz.En son gericekilme ile korunduk.
Oooo fenaaa, hemen test yapın 11 günde cinsiyeti bile belli olur varsa eğerEn son gericekilme ile korunduk.
Test yapın bende emziriyorum diye takmamıştım duzensiz di üstelik... sonuş 5 aylık hamileyimMerhaba arkadaşlar. Bu sorum özellikle anneler için .6 buçuk aylık bebeğim var. Doğum sonrası düzenli olan adet bi anda düzensizlesir mi? 2 defa regl oldum beklenen tarihte bu ay baya bi ağrım oldu birkaç gün çektim hatta ama olmadım 11 gün gecikti. Bebeğim emziriyorum. Acaba emzirme doneminden m kaynaklı bilemedim.
Normalde korunuyorduk yani6,5 ay geçmiş doğumun üzerinden az çok düzene girmesi gerek sanki , korunmuyorsunuz üstelik , bebek düşünüyorsunuz herhalde .
Sizin ne kadar gecikmişti ve gecikme ile birlikte kasik ağrıları var mıydı?Test yapın bende emziriyorum diye takmamıştım duzensiz di üstelik... sonuş 5 aylık hamileyim
Benimki biraz karışık 3 ay olsam 1 ay olmuyordum. Daha sonra mantar için doktora gittim o ara yine iki aydır olmuyorum dedim doktoraSizin ne kadar gecikmişti ve gecikme ile birlikte kasik ağrıları var mıydı?
Hayırlı olsunBenimki biraz karışık 3 ay olsam 1 ay olmuyordum. Daha sonra mantar için doktora gittim o ara yine iki aydır olmuyorum dedim doktoraama hiç gebelik düşünmedim yani. Düzensiz oluyorum diye öyle düşünüyorum hep. Doktor da baktı mantar ilacı verdi. Keseyi görmemiş demekki Meğerse hamileymişim. 2-3 hafta sonra mantar tekrarlayınca başka doktora gittim hamilesin dedi. Ben şoook
Sütünüzde koruyor olabilir o yüzden adetimiz gecikiyor olabilir.Merhaba arkadaşlar. Bu sorum özellikle anneler için .6 buçuk aylık bebeğim var. Doğum sonrası düzenli olan adet bi anda düzensizlesir mi? 2 defa regl oldum beklenen tarihte bu ay baya bi ağrım oldu birkaç gün çektim hatta ama olmadım 11 gün gecikti. Bebeğim emziriyorum. Acaba emzirme doneminden m kaynaklı bilemedim.
Daha aslında cok da düzen sayılmaz bence iki ay düzenli olmuşsun tam olarak düzen oturmuş sayılmaz bence iki kereyleHayırlı olsunbenim de adetlerim hep düzenlidir. Dogumdan 2 ay sonra 2 defa oldum işte bu ay olamadım. Birkaç gündür mide yanması ve eksimesi başladı kahve filan içtikten sonra özellikle. Test yapasım da yok 5 gün daha geçsin öyle yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?