• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası aşırı unutkanlık, cümle kuramama

Eternal_8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
711
1.050
63
30
Kızlar merhaba🌸 doğum yapalı neredeyse 14 ay olacak ama benim özellikle son aylarda aşırı unutkan hallerim vardı son haftalarda ise cümle kurarken saçmaladığımı farkediyorum hep de aynı tarzda mesela “peynir dolapta” yerine “dolap peynirde” diyorum. Ya da kelimeyi yanlış söylüyorum bazen. Doktor randevusu alacağım ama hangi alandan almalıyım bilemedim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler🙏🏻🥺

Kızlar merhaba🌸 doğum yapalı neredeyse 14 ay olacak ama benim özellikle son aylarda aşırı unutkan hallerim vardı son haftalarda ise cümle kurarken saçmaladığımı farkediyorum hep de aynı tarzda mesela “peynir dolapta” yerine “dolap peynirde” diyorum. Ya da kelimeyi yanlış söylüyorum bazen. Doktor randevusu alacağım ama hangi alandan almalıyım bilemedim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler🙏🏻🥺
bence nörolojik bir durum değil de doğumdan sonra kan değerleriniz çok düşmüş olabilir öncelikle sağlık ocağında kan tahlillerinizi mi yaptırsanız acaba geçmiş olsun. bir de sezaryen doğumda kan kaybı çok daha fazla oluyor eğer sezaryen doğum yaptıysanız bol bol keçi boynuzu pekmezine abanmanızı tavsiye ederim

Back
X