Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryanla doğum yaptım 23 gün önce hep ishaldim hiç ıkınıp zorlanmadım ama basur çıktı 1 haftadır kabızım nasıl geçer bu işkence oluyo lavoboya gitmek ağlara ağlaya nasıl geçer bu lütfen yardım(((
Öncelikle gözünüz aydın güle güle büyüt bebeğini. Basur icin ilk yapman gereken dışkını yumuşatmak. Beslenmene dikkat et bol sıvı tuket. Eczaneden duphalac adlı ilacı al ve yemeklerden önce birer kasik kullan. Duruma göre azaltabilirsin de. Bu ilacın sana ve bebegine bir zararı olmaz ve kabizligina giderir. Basurun icin de rahatlatıcı kremler verecektir eczane. Ağrısına sıcak su banyoları çok iyi geliyor. Dayanabileceğin kadar sıcak olmalı. 15-20 dk süreyle gunde 3 kez otur faydasını görürsün. Geİcmis olsun
Sütüm olsun diye zaten hergün hep sıcak suyla banyo yapıyorum soğan lokum koydum fayda etmedi kabızım için doktor m-t diye bi ilaç verdi bi işe yaramadı bide onu deniyim Allah razı OLSUNNN çok Saol canımmm bide grip oldum zaten bebişimin sarılığı geçmedi üffff(((
İlk bir ay zor geçiyor evet Allah yardımcın olsun. Daha yeni yasadik ayni sikintilari. Sarılığı kontrol altında olduğu sürece endişelenme. Tek yapman gereken iyi beslemek. Bunun icin de önce sen iyi olmalısın.
inciri sütün içinde beklet iyice yumuşasın.
sütle birlikte yersen kabızlığa fayda eder.çok geçmiş olsun....
Sütüm olsun diye zaten hergün hep sıcak suyla banyo yapıyorum soğan lokum koydum fayda etmedi kabızım için doktor m-t diye bi ilaç verdi bi işe yaramadı bide onu deniyim Allah razı OLSUNNN çok Saol canımmm bide grip oldum zaten bebişimin sarılığı geçmedi üffff(((
Sezeryanla doğum yaptım 23 gün önce hep ishaldim hiç ıkınıp zorlanmadım ama basur çıktı 1 haftadır kabızım nasıl geçer bu işkence oluyo lavoboya gitmek ağlara ağlaya nasıl geçer bu lütfen yardım(((