Doğum sonrası bebeğim sıkıntıda ben ölüyorum

Melekler21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
11
2
36
Konya
50 gün oldu bebeğim doğalı kuyruk sokumunda çukur var ultrason temiz mr çektirdik.ayak parmaklarından 4.su aşağı inmiş biraz diğer parmakları kapatmış onu.korkudan ölüyorum.ağladıkça bi yeri mi ağrıyor diye keşke hiç evlenmesem hiç çocuk yapmasaydım. İnsana bundan büyük imtihan yoktur heralde.onun bakımı olmasa birakicam kendimi ama güçlü olmak zorundayım.

Ayak hareketleri iyi bişey çıkmaz diyor mr çektirdik sonucunu bekliyoruz.ama ben parmağının niye altta kaldığını anlayamadım. Güçsüz gibi

Benim kızım da 5 aylik doğuştan kalbinde 2 delik var bir ayagı bilekten içe dönüyor anne karnında duruş pozisyonundan ötürü öyleymiş Prof söyledi bize bir de yetmezmiş gibi süt alerjisi var galiba Mart 4 de randevumuz var bakalım doktor ne söyleyecek. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bazen keşke 2. Çocuğu yapmasaydım derken buluyorum kendimi. Evet dünya da hiç bir tedavisi olmayan bir sürü hastalık var bizim yine bir çaremiz var ama işte insanın evladı ağladıkça acı çektikçe bu düşünceler çınlıyor beyninin içinde sonra bebeğin bir gülüyor hayata dönüyorsun kara bulutlar dağılıyor. İnşaAllah sağlıklarına kavuşur evlatlarımız ve bütün şifa bekleyen hastalar üzülme bir yakınından destek işte bir süre yalnız kalma derim insan yanında biri olunca kendini daha güçlü hissediyor.

Back
X