Dogum sonrasi bikini giymek

Aynı dert bende de var doğumdan sonra çok fena deforme oldum o aptal çizgi de 7 ay oldu gitmedi hala üstelik bi de benim göbeğim de çatladı.

Bi de 30 kilo verdim ama o sezaryen göbeği olduğu gibi duruyor ben de mayo giymeyi düsünüyorum bu sene.Sadece geç kuruduğu için rahat edemezsem diye aklıma takılıyor.
Ben uc mayo/bikini ile gidiyorum plaja.Het girişimde değiştirmiş oluyorum.Sayi fazla olunca yipranmiyorlar da .İki yaz götürüyor beni

Ayni ben.7 ay oldu bacaklarim bilegime kadar catladi hala mor mor.karnim da oyle.memeler 4 kati oldu sarkti.kilolarim hala duruyor.ben benlikten ciktim
Ama napiyim can dogurduk kolay mi anne olmak.kocam bu halinlede seviyorum diyor ya o yetiyor millet bakmis bosver giy cik.

Çatlak olmayan insan mı var giyebiliyorsanız bikini giyin kimseyide takmayın ben şişkoyum giyemiyorum kiymetini bil hoş kocacığımda pikini giymemi istemiyor dertliyim :cry::KK70:
Ya profil fotona ilk kez baktım. Çirkin maymuş uyku bandı da var hahahah ısırırım burnunu.

Bende yeni doğum yaptım mayı giymeyi düşünüyorum seneye zaten geçicek o çizgi. Çatlaklara da takılmayın çatlağı olmayan kadın azdır :)

Yok deniz suyu rahim ağzına kaşıntı , mantar yapa bilir dedi benim doktor. Ben daha 9 cu aydayım
Aynen yapabilir. Denizde ve ozellikle havuzda bu risk var. Yine de bu risk her zaman var. O yuzden gitmeyi dusunuyorum. Temiz bir bolgedeki denize ve mayomu ya da bikinimi hemen degistirmek istiyorum. Umarim bekledigim gibi olur.

Back
X