Dogum sonrasi bitmyen kanama

ciceklimor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
368
199
103
Merhaba kizlar,
49 gun once dogum yaptim. Kanamam son bir haftadir yok gibiydi, sadec hafif sari akintilar geliyordu. Hatta bitti sanmistim. Dun kipkirmizi lekelenmeler basladi. Boyle olan var mi?

Merhaba kizlar,
49 gun once dogum yaptim. Kanamam son bir haftadir yok gibiydi, sadec hafif sari akintilar geliyordu. Hatta bitti sanmistim. Dun kipkirmizi lekelenmeler basladi. Boyle olan var mi?
Normal doğum mu? Ben sezaryen oldum kanamam 50 gün kadar sürdü ama hafifti. Çok şüpheleniyorsanız doktora görünün.

normal dogum, bugun baya cogaldi sanirim adet oldum, ayin 15 inde gidicem doktora
Adet için erken değil mi normal doğumu pek bilmiyorum ama , bence normaldir doğum zor süreç sonuçta vücut kendini toplayacak, inşallah sorun yoktur bebişinizi sağlıkla büyütün:anne:

valla ne biliyim, eski konularda benzer durumu yasayanlar adet olduklarini yazmis, kanama bitip tekrar baslamis.
adete de benziyor kokusu sekli, 1 hafta icinde bitmezse anlicam ki adet degil uzakta yasiyorum sehre, yoksa bu kadar beklemek ben de istemiyorum , bakalim

valla ne biliyim, eski konularda benzer durumu yasayanlar adet olduklarini yazmis, kanama bitip tekrar baslamis.
adete de benziyor kokusu sekli, 1 hafta icinde bitmezse anlicam ki adet degil uzakta yasiyorum sehre, yoksa bu kadar beklemek ben de istemiyorum , bakalim
Evet herkesin vücudu dengesi farklı adette olabilir, sizi rahatsız etmiyorsa bir aciliyeti yok sanırım. Ama yinede doktordan sonra yazar mısınız merak ettim

İlk doğumda 40 çıktıktan 1 hafta sonra ikinci doğumda da 10 gün sonra adet oldum normal yani canım

Benim 60 gun sürdü 60 günün sonunda doktora gittim parca kalmış, kürtaj oldum okadar sürmemeliymiş mutlaka doktora gidin

merhaba kizlar tekrar, benim kanamam 55. gunde bitti. 1 haftadir hic bir sey yok cok sukur. Galiba ikinci kanama adetti, baya fazla geldi. Bu cuma doktora da gidiyorum hayirlisiyla.

Back
X