Doğum sonrası çatlaklardan nasıl kurtulabiliriz ya evde neler yapabiliriz

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
133
32
kızlar ve benim durumumdakiler ya ben çok kötü hissediyom eski göbeğimi vücudumu özledim aslında hamile olmadan önceki kiloma geldim ama ya o çatlaklar hele karnımdakiler yırtık ya napıcam bunlarla bazen cok üzülüyorum iğreniyorum hatta nasıl bu kadar çatladım diye sizce ne yapabilirim evde kendi yöntemi olan var mı?

kızlar ve benim durumumdakiler ya ben çok kötü hissediyom eski göbeğimi vücudumu özledim aslında hamile olmadan önceki kiloma geldim ama ya o çatlaklar hele karnımdakiler yırtık ya napıcam bunlarla bazen cok üzülüyorum iğreniyorum hatta nasıl bu kadar çatladım diye sizce ne yapabilirim evde kendi yöntemi olan var mı?

ben de kk deki bi yazıda gördüm sarı kantoron yağı iyi geliyomuş bunu yapan şahıs ilk yanık yerin tedavisi için kullanmış fakat çatlaklarının belirsizleşmeye başladığını görünce devam etmiş ben de deneyeceğim bunu

bende kkde okumuştum ama kimi denek olarak kullanıyor bizleri diyordu kendi denememiş biz deneyip yorum yazalım diye yazmıs diyordu

Arkadaslar bio oil diye bi yağ var. O iyi geliyormuş diye duydum ama sadece bir duyum. Kullanan filan tanıdığım yok maalesef. Isterseniz onu bi astirin.

Canlarım size acı bir gerçekten bahsedeyim maalesef o çatşaklardan kurtulmak yokk. Geçenlerde bir estetisyen açıkladı ki biçok yerde böyle duydum. Maalesef deri böyle çatlayınca geri dönüş yok. Sadece renklerini biraz açıp görüntüsünü hafifletebiliorsunuz. Onda da kantoran yağı işe yarıor die duymuştum bende. Maalesef kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeliyiz;-)

dermoroller alıp önce onu sürmeyi sonra krem kullanmayı düşünüyorum emzirme dönemi bi bitsin bakalım ben kalamam böyle :(:KK12:

SENDEDE Mİ VAR DOGURDUN MU
Ben dogurmadim ama diz kapagimin kenarında uç çizgi seklinde birde kalcamda olusmaya baslamisti...doktora gittim ve bana bunun kesin çözümü olmadigini söyledi.

Bazi lazerler ve dermaroller ile görüntü iyileştirilebilir ama hicbir zaman eskisi gibi dumduz puruzsuz olamaz dedi.

Sebebi ise derinin sadece üst tabakası değil alt katmanlarda yirtiliyor buralara inmek ve düzeltmek imkansizmis.

Ve bu catlakta kalitimin çok önemli olduğunu soyledi. Ve gergin sıkı bir vücutta daha az dikkat çekeceğini söyledi..

naparsan yap çözemezsin
tek yöntem muhtemelen biraz sarkıkda
gerdirme ameliyatı
ama cok zor.
ben bizzat doktorla görüştüm benim belimde var resmen yırtılmış iyi ölmemişim valla

Şimdiye kadar spor yapmadıysanız ve genetik olarak vücudunuz esnekse çatlak oluşur. Bitkisel şeyler dahil kesin bir çözümü yoktur.

Benimde kalcamda ve bacaklarımda olmuştu 7 ay oldu doğum yapalı baya silikleşti çatlaklar zamanla beyazlaşıyormuş benimkiler pek belli olmuyor artık

Benimde kalcamda ve bacaklarımda olmuştu 7 ay oldu doğum yapalı baya silikleşti çatlaklar zamanla beyazlaşıyormuş benimkiler pek belli olmuyor artık
yırtık değildir seninkiler ince oldugu için ve beyazladıgı için farkedilmiyodur

Back
X