Doğum sonrası çatlaklardan nasıl kurtulabiliriz ya evde neler yapabiliriz

Yok canım ya ince değil di kırmızı kırmızı doğumdan sonra baktım arkadan çok kötü görünüyordu burda yazılmıştı limon ve kahve işe yarıyor die bi iki sefer yaptım sadece ama benimkiler baya silikleştiler tam olarak geçti diyemem inşallah kurtuluruz

Ben kantaronlu zeytinyağını denedim. Burda okumamıştım ama hamileliğim kısa sürmüş olsa da karnım baya çıkmıştı. Doğumdan sonra bi akrabam demişti denedim. Sarı kantaronu zeytinyağı içerisinde bekletmişler. Kırmızı bi rengi var.ben bi seyahatten almıştım yanıklar için. Aldığım teyze karanlıkta bekletildiğini söylemişti. Benim hamilelikte karnımda oluşan çatlaklardan başka üst bacaklarımda da beyaz beyaz çatlaklar vardı. Onlara da sürdüm. Tamamen geçti gibi yani pürüzsüz haline dönmedi, dikkatlice bakarsam görüyorum ama o kötü görüntüsü hiç yok artık. Eşim görmüyormuş ama ben parmakla işte bundan bahsediyorum dediğimde dikkatlice baktığında aman bu mu diye bi tepki verdi sadece :) tamamen yok edecek bir tavsiye duymamadım ben henüz ama kantaronu arkadaşıma da tavsiye ettim o bir faydasını görememiş. Sanırım kişiye göre değişiyor

Back