Doğum Sonrası Çatlaklarla mücadele için yeni bir krem/ Jenovi.

cherry lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
8
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar doğumdan sonra oluşan çatlaklarla alakalı bir radyo programında Jenovi diye bir krem duydum. Hamileliğin üzerinden yıllar geçmiş dahi olsa etki ettiğini söylüyorlar. Radyo programını dinledikten sonra ithalatçı firmayı arayıp bilgi almak istedim 30 kasıma kadar kampanya düzenlemişler telefonla sipariş verildiği takdirde bir alana bir bedava dediler. Kremi alıp almamakta karasız kaldım ama denemek istiyorum. İyice bir araştırdıktan sonra bu kremi almayı düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı, hiç araştırdınızmı? Eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşımlarını rica edicem. Ayrıca hangi kremi kullanırsam kullanayım burda etkilerini mutlaka sizlerle paylaşıcam.

Sevgiler.

Biraz araştırdım internetten ve Jenovi için siparişimi verdim sonunda. Pazartesi elimde olacak krem etkilerinide sizlerle paylaşıcam, ayrıca Bojeu ve Seluvi diye başka ürünleri de varmış. Onlara da bir göz attım , sizde bakın derim. Adresleri
jenovi.com
seluvi.com
bojeu.com
Benim kuzenim kullanmış Almanya da ve çok memnun kalmış. Tavsiye etti, bakalım deneyince bende sizlerle paylaşıcam etkilerini.

merhaba canım bilgin için teşekkürler peki bu ürünün fiyatı nedir acaba?

Fiyatı 95 TL ama 15 kasıma kadar tanıtım amaçlı kampanyaları varmış.Bir alana ikincisi bedava. Bir ürün 47.5 a geliyor. Ben kullanmaya başladım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama cildimi daha yumuşak hissediyorum.zemuszemus

Fiyatı 95 TL ama 15 kasıma kadar tanıtım amaçlı kampanyaları varmış.Bir alana ikincisi bedava. Bir ürün 47.5 a geliyor. Ben kullanmaya başladım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama cildimi daha yumuşak hissediyorum.zemuszemus

teşekkürler,peki kuzenin çatlaklar için faydasını görmüşmü ?

kızlar merhaba benim aşağı kilo konrolü ile birlikte kullandığım ve çok iyi sonuç aldığım bir krem var kesinlikle tavsiye ederim. :) hepsinden birden kurtuldum hem kilo hem çatlak patlak birşey kalmadı :)
kremin ismi contouring cream fiyatı da yanlış hatıramıyorsam 71tl idi.
herbalsatis.net
den almıştım

teşekkürler,peki kuzenin çatlaklar için faydasını görmüşmü ?

eet kuzenim çok işe yaradığını söyledi çatlaklarında gözle görülür düzelmeler olmuş. Bende farkı hissedyorum sanki diyorum ya psikolojik mi bilmiyorum ama çatlaklarımın günden güne küçüldüğünü hissediyorumkaydirigubbakcemile2

Bu kampanya nerde var acaba? ben araştırdım fakat bulamadım

çatlaklarla benim de basım dertte..jenovi çatlak kremini ben de kullanmayı düşünüyorum..en kısa zamanda siparis vericem ama..siparişi vermeden önce sizin burada yazdıklarınız dikkatimi çekti..acaba bu kremin faydasını gördünüz mü? ve ne kadar süre ile kullandınız..umarım faydasını görmüşsünüzdür..sevgiler..

kızlar merhaba benim aşağı kilo konrolü ile birlikte kullandığım ve çok iyi sonuç aldığım bir krem var kesinlikle tavsiye ederim. :) hepsinden birden kurtuldum hem kilo hem çatlak patlak birşey kalmadı :)
kremin ismi contouring cream fiyatı da yanlış hatıramıyorsam 71tl idi.
herbalsatis.net
den almıştım

peki bu kremi emzirirken kullanabiliyomusunuz, ben bi krem yazdıracaktım doktorum emzirirken kullanmamamı söylemişti.

Hamileligimde çatlaklarim yoktu, dogum sonrasi da yoktu!

DÜN OLDU! Tam 20 gün sonra CATLAKLARIM OLDU!!

MORALiM COK BOZUK!!

Burada ki ürün ne kadar dogru? Arkada$in dedigi gibi reklam amaçli mi yaziyorsunuz arkada$lar?

Bir de badem yagi felan sürmeye devammi etsek? Zayiflamaya ba$layinca da çatlaklar olu$uyormu$ o yüzden yaglanma kremlenmeye devammi etsek napsak?

ahaha :D
AdayAnneyim, seninle kaderlerimiz bir yazılmış :D
doğuma kadar hiç çatlağım olmadı, doğumdan sonra hiç çatlağım olmadı... Doğumdan tam 2 ay sonra! oldu benim çatlaklarım... Hala her gece mutsuz yatıyorum bu çatlakları ne yapacağımı düşünerek...
Henüz yeni oluşmuş haldelerken bir çaresi olmalı... ama ne?! :(((

ahaha :D
AdayAnneyim, seninle kaderlerimiz bir yazılmış :D
doğuma kadar hiç çatlağım olmadı, doğumdan sonra hiç çatlağım olmadı... Doğumdan tam 2 ay sonra! oldu benim çatlaklarım... Hala her gece mutsuz yatıyorum bu çatlakları ne yapacağımı düşünerek...
Henüz yeni oluşmuş haldelerken bir çaresi olmalı... ama ne?! :(((

Yine mi sen? :27: :37:

Evet ya sorma acayip moralim bozuk annem kizkarde$im felan klskanlyorlardi. Ne güzel bir$eyin olmadi bizim karnimiza bak felan diyorlardi nazarlarimi deydi noldu anlamadim hiç bi$i yokken bi baktim karnimda cizgi var. i$iktan sandim aynanin kar$isina geçtim abooww altlara dogru biraz daha var.
Vallahi dogum sonrasi sürülmesi gerekilen bi krem varmi$ onu sürüyorum nemlendirme felan yapiyo. Arada badem yaginida sürmeye devam ediyorum fazlala$masin diye bir de benim cildim zaten kuruydu. Hiç kremlenmeyince 20gün sonra patlak verdi galiba anlamadim ki.

Sana da geçmi$ olsun. Evet bence de her$ey daha yeniyken bir$eyler(in) iyi gelmesi lazim. Bilen arkada$ varsa payla$sin yaaa :18::58:

Hamileligimde çatlaklarim yoktu, dogum sonrasi da yoktu!

DÜN OLDU! Tam 20 gün sonra CATLAKLARIM OLDU!!

MORALiM COK BOZUK!!

Burada ki ürün ne kadar dogru? Arkada$in dedigi gibi reklam amaçli mi yaziyorsunuz arkada$lar?

Bir de badem yagi felan sürmeye devammi etsek? Zayiflamaya ba$layinca da çatlaklar olu$uyormu$ o yüzden yaglanma kremlenmeye devammi etsek napsak?

Aynı ben . Hamileyken başlamıştı ama bu kadar değildi. Hemde neremde ?Kalçalarım da . Ya koca hamilelikte taş gibiydim. Hem kilo aldım son 2 ayda hem çatladım . Karnımda olsa gene bu kadar üzülmezdim. Kalçalarımdan başlayıp dizlerime kadar inecek neredeyse . Sinirden oturup ağladım görünce

Doğumdan 2 ay önce doktor tavsiyesi ile Organicare losyon ve bebek yağı kullandım çatlak bende belli belirsiz oluştu, birçok kişiden aynı şeyi dinledim, sanırım doğal yağlar cildi yumuşatıp besliyor, diğer losyonlar gibi sıvaşmıyor bilginize

yağlakremle hiç alakası yok valla bu çatlak işinin ben dokuz ay boyunca nerdeyse güreş yapacakmış gibi yaglandım:60: ama sonuçta yine çatlaklar oluştu hemde kollarında bile bence ciltle alakalı bir durum ben ergenlikte girdigimde de kio almıştım ve biraz çatlak oluşmuştu vucudumda doktor derin esnek degil kabın dar dedi bana biraz kilo alsam çatlıyorum yani:43:ne yapacagım bilmiyorum en çokbenim ihtiyacım var bu kremlere ama en etkili olanını bulmam lazım

Back
X