Yani haklısın ne diyim.bizim de başta hersey normaldi ben hamile kalınca adama biseyler oldu.dogumdan sonra da sürdü bu olay.onceleri beni suçladı sen kadınsın aklın fikrin bu işte gibisine.sonra kabul etti bunun anormal olduğunu.biraz çabaladı hatta üroloji ye bile gitti.ay doktor demiş ki normal böyle olmak.

dedim senin gidecegin doktora da sana da ...
Sonra biraz düzeldi gibi ama hiç bir zaman eskisi gibi olmadı.ikinci çocuğu istedik dedim yine eskisi gibi olacaksan ben istemiyorum. Yok bu sefer başıma ne geleceğini biliyorum olmam dedi ama yine aynı hamile kaldım ve biz yine selamı sabahı kestik.bu sefer bende çaba göstermiyorum.kesinlikle açmıyorum konuyu. Sizin dediğiniz gibi duygusal olarak çok boşluktayım zaman zaman ihtiyaç duyuyorum kocama.beni çocuğu gibi görüyor gelir sarılır öper. Şuan hamileyim elinden geldiğince yardım eder.ihtiyaclarima öncelik verir.ama tutku arzu bunlar yok.yani aklım da ermiyor insan hiç mi arzulamaz sonuçta gencecik insanlarız.
Yani kocamın bence psikolojik bir problemi var ben anne olduktan sonra oldu bunlar .bıktım bende .bakalım ne zaman beni görecek farkedecek .