Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım güzelliklerle gelsinİkinciye hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım güzelliklerle gelsinİkinciye hamileyim
Yani baktığım gördüğüm araştırdığım kadarıyla yok. Mutlaka hissederim. Bu konuda babamdan dolayı tecrübeliyim ve kesinlikle birine öyle güvenmem. Hep bir ihtimal bırakırım.Doğumdan önce de farklı değilmiş ki o yüzden doğum sonrasiyla alakalı bir durum değil bu. Evlenmeden önce aynı evde yaşamıyor ve sınırlı zamanlarda görüşüp bir şeyler yaşadıysanız size iyi gibi gelmiş olabilir. Bir de bazı isteksiz erkeklerin evlenene kadar her şey normalmiş gibi görünsün diye rol yaptıklarını da çok okuduk burada.
Her şey normalken evlenir evlenmez bir anda neredeyse sıfır cinsellige dönüşmesi için maddiyat vs sebep olamaz bence. 1 olmaz 2 olmaz aynı yatakta yatıyorsunuz sonuçta mutlaka etkilenmesi lazim.
Aklıma gelen en kötü ihtimal baska biri olabilir mi hayatında?
Haklısınız. Artık nerede patlayacak bakalım. Bu aralar konusunu pek açmıyorum. Ondan yana gelen bir şey de yok. Öyle ya da böyle sonunda derdi ne belli olacak. Sadece zaman diyorum.Kendinizde bir şeyler aramayı ya da hata bende değil anlamında sürekli kendinizi anlatmaya çalışmayı bırakın. Bu tamamen eşinizle alakalı bir sorun. Benim de bebeğim var ve sizin aksinize tamamen anne rolüne girdim, evde genelde pijamayla takılıyorum, üstümde başımda ek gıda kalıntıları ama eşimin gözü hiçbirisini görmüyor. Hatta bazen üstüm kurumuş süt kokuyor bir duş alayım iğrencim diyorum sen nasıl iğrenç olabilirsin diyor. Bu libido ve çekim meselesi. Birisi birisini her haliyle arzulayabiliyormuş. Her zaman hep iyiydi aramızda cinsellik ne hamilelikte ne doğum sonrası değişmedi. Sadece ilk zamanlar benim isteğim yoktu ve normal doğum yaptığım için canım acıyacak gibi geliyordu korkuyordum.
Off bu devrin erkekleri niye hep böyle bozuk ya.Doğumdan önce de farklı değilmiş ki o yüzden doğum sonrasiyla alakalı bir durum değil bu. Evlenmeden önce aynı evde yaşamıyor ve sınırlı zamanlarda görüşüp bir şeyler yaşadıysanız size iyi gibi gelmiş olabilir. Bir de bazı isteksiz erkeklerin evlenene kadar her şey normalmiş gibi görünsün diye rol yaptıklarını da çok okuduk burada.
Her şey normalken evlenir evlenmez bir anda neredeyse sıfır cinsellige dönüşmesi için maddiyat vs sebep olamaz bence. 1 olmaz 2 olmaz aynı yatakta yatıyorsunuz sonuçta mutlaka etkilenmesi lazim.
Aklıma gelen en kötü ihtimal baska biri olabilir mi hayatında?
Ben de sizin gibi düşünüyorum benim eşimde böyle.hic aklına gelmiyor yani bu kadın nefsine yenilir başka bir şey yapar.bana ne kadar güveniyor.yani ben kendime güvenmiyorum bu kadar.Burada hep erkeklere yuklenilmis ama ilgiye hasret birakilmis bir kadinin ne kadar tehlikeli olabilecegini kimse goz ardi etmesin. O aldatan erkekler kendilerini kral gibi hissettiren kadinlara gidiyorlar okey de kadinlar da bir gram ilgiye muhtac birakildiklari icin iki guzel sozle yeniden kadin olduklarini hissettiklerinde neler yapabilecegini dusunsun. Erkekler bunlarin farkina varmali asil.
KesinlikleBurada hep erkeklere yuklenilmis ama ilgiye hasret birakilmis bir kadinin ne kadar tehlikeli olabilecegini kimse goz ardi etmesin. O aldatan erkekler kendilerini kral gibi hissettiren kadinlara gidiyorlar okey de kadinlar da bir gram ilgiye muhtac birakildiklari icin iki guzel sozle yeniden kadin olduklarini hissettiklerinde neler yapabilecegini dusunsun. Erkekler bunlarin farkina varmali asil.
Derler ya kadın süreçte erkek sonuçta üzülür diye…Kadinda 9 nefs 1 akil var, erkekte tek nefs 9 akil. Kadin tek akliyla 9 nefsle mucadele edebiliyor cok sukur de cok da zorlamamak lazim yani kadini yani. Cok afedersiniz erkeğin sok cikar bitti biri de 1 bini de 1. Kadinda oyle degil ama kadinin ici sogudu mu isit bakalim isitabiliyorsan. Erkekler cok guveniyorlar kendilerine. Onlara cok karizmatiksin aslansin kaplansin diyen kadinlar baskalari tarafindan senden sogudum eskisi gibi degilsin diyen erkekler tarafindan itilenler. Her sey karsilikli
Hormonlu yiyeceklerden herhalde geneli bi değişik cidden libido kalmamışOff bu devrin erkekleri niye hep böyle bozuk ya.
Aynen öyleHormonlu yiyeceklerden herhalde geneli bi değişik cidden libido kalmamış
Bende aynı senin gibi hissediyorum bana da bi ferahlama gelir. Hiçbir düzelme yok bence izliyor kendini tatmin ediyor. Ya da birisi var. Her türlü ihtamili düşünüyorum artık. Ve gerçekten imkansız erkeğin böyle olması.Bu cok onur kirici bir durum bence bir kadin icin.
Güzellikle veya kilo almayla da alakasi yok bence. Bence tamamen bu mal kafalilarin anne olduktan sonra kadini baska sekilde görme salakligindan kaynaklanior.
Ayni durum icersindeyim ve okadar öfkeliyim ki. Piskoloji felan dedi idare ettim. Gercekten sabirli davrandim, bir sene boyunca ayda bir kere anca. Ve onun disinda dogru duzgun temas iltifat yakinlik yok.
Insan düsünüyor hani sözde erkekler daha libidosu yüksek oluyormus ya
Benim bile sürekli aklima geliyorsa senin nasil oluyorda aklina gelmiyor. Bence bu mümkün degil ya. Neden dogumdan sonra ? Neden baska bir zaman olmadi bu piskolojiye enerjiye yogunluga bisi. Hepsi bahane
Beni gercekten kahrediyo bu durum yani sirf cinsellik acisindan degil, seni soktugu durum da ayrica. Baska sekilde tatmin olduklarini düsünüyorum.
Sizde var mi bi degisim? Esinin bisiler izlediginindüsünüyor musun?
Beni bu durum cok mutdiz ediyor ve bosanmak da cok uzak degil bana. En azindan birinden beklentim olmaz. Ferahlarim gibi geliyor.
Bunu duyduktan sonra araştırdım. Ya bence kendine hiçbir anlamda güvenmeyen erkeklerin evlilik olayına girmemesi lazım.@Mune bi sendromdan bahsedicem beni banlama.
Madonna fahişe sendromu," psikoloji ve cinsiyet çalışmaları literatüründe yer alan bir kavramdır. Bu terim, erkeklerin kadınları ya "Madonna" (masum, saf, kutsal) ya da "fahişe" (cinsel olarak arzu edilen ama saygı duyulmayan) olarak iki uç noktada değerlendirme eğilimini tanımlar
Yani benimle aynı durumda olan biri yok mu diyordum. Tercihleri mi değişti acaba birden gay olmaya karar verdiler herhaldeBu cok onur kirici bir durum bence bir kadin icin.
Güzellikle veya kilo almayla da alakasi yok bence. Bence tamamen bu mal kafalilarin anne olduktan sonra kadini baska sekilde görme salakligindan kaynaklanior.
Ayni durum icersindeyim ve okadar öfkeliyim ki. Piskoloji felan dedi idare ettim. Gercekten sabirli davrandim, bir sene boyunca ayda bir kere anca. Ve onun disinda dogru duzgun temas iltifat yakinlik yok.
Insan düsünüyor hani sözde erkekler daha libidosu yüksek oluyormus ya
Benim bile sürekli aklima geliyorsa senin nasil oluyorda aklina gelmiyor. Bence bu mümkün degil ya. Neden dogumdan sonra ? Neden baska bir zaman olmadi bu piskolojiye enerjiye yogunluga bisi. Hepsi bahane
Beni gercekten kahrediyo bu durum yani sirf cinsellik acisindan degil, seni soktugu durum da ayrica. Baska sekilde tatmin olduklarini düsünüyorum.
Sizde var mi bi degisim? Esinin bisiler izlediginindüsünüyor musun?
Beni bu durum cok mutdiz ediyor ve bosanmak da cok uzak degil bana. En azindan birinden beklentim olmaz. Ferahlarim gibi geliyor.