Doğum sonrası dikişlerin düzelmesi....

egemenfiliz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
9
0
6
35
Samsun
48 gün oldu arkadaşlar ilişki esnasında canım yandı ve kanama oldu sanırım iç dikişlerim açıldı. Aynı sorunu yaşayanlar neler yaptınız

aynı şey bendede oldu normal doğum yaptım 8 dikiş atılmıştı bana doğumdan sonra ilk ilişkimizde bayağı kanamıstı ama 2. denememizde kanama olmadı ama çok acı oluyordu sonradan sonradan alışıyor cnm

bende hiç olmadı eğer öyle bi kanıya vardıysan ki zannetmiyorum doktoruna bi görün en azından kendini daha iyi hissedersin...

kızlar belki başka başlıkta okumuşsunuzdur yazımı. benim de dikişlerim iki ay geçmesine rağmen hala acımaya devam ettiği için doktora gittim . (kendi doktoruma değil tavsiye üzerine başka bir doktora ) doktor dikişlerimden bir tanesinin yanlış yere atıldığını söyledi. o bölgeyi yaktı küçük bir operasyon geçirdim . dikiş acım falan kalmadı. bence mutlaka doktorunuza görünün boşa acı çekmeyin

Merhabalar ben Doğum yapalı tam 3 ay oldu ve ilk kez ilişkiye girebildik. kanamam oldu ama ağrı olmadı. Bu normal mi yoksa doktora görünmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…