doğum sonrası egzama olan var mı?

altunummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.537
6
156
Samsun
kollarımda bi kaşıntı hasıl oldu doğumdan biraz sonra. bazen dayanamayıp kaşındım ve yara oldu çok az az.. doktora gittim egzama dedi emzirdiğim için sadece merhem verdi.. böyle olan varmı aranızda.. yaralar kalıcı olurmu tamda kolun dirsek altı bölgesinde..
bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

merhaba
bende de aynıs olsu bende alerji oldu pupp adında 20 tane kortizon iğnesi vurundum alerji geçti eğzama ellerimde kaldı bende krem sürüyorum ama hala geçmedi 18 gün oldu doğum yapalı :( senin hala geçmedi mi?

bende alerji olmustum cok kotu hemde bacaklarım kabardı ve agustosdu cooook sıcaktı acaıp kabarmıstı
doktorun verdıı ılaclardan olmustu ılacları bırakınca gectı cıldeyenın verdı kremı kullanmadım ama
ız falan kalmadı

bende de oldu günlerdir hastahaneleri geziyorum ama emzirdiğim için ilaç vermiyolar tabi benim tüm vucüdumda var neredeyse kremlerde pek işe yaramıyo Allahıma dua ediyorum bi an önce geçsin diye kocaman kocaman kabarcıklar var ve deli gibi kaşınıyorum. Hamileliğimde de gebelik alerjisi vardı doğuma 2-3 hafta kala geçmişti ama şimdi olan egzamaymış ve gebelik alerjisinden de farklı gerçektende bi çaresi yok mu bunun. Doğumumdan 2-3 hafta sonra egzama olarak başladı salı günü araştırma hastanesine gideceğim ve test isteyeceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek inşallah bi an önce geçer.

ben advanten isimli ilacı bir süre kullandım. kollarımda kalmadı. şimdi 3. bebeğime hamileyim bacaklarımda yine var. doğumdan sonra tekrar tedaviye başlayacağım.

bende de oldu günlerdir hastahaneleri geziyorum ama emzirdiğim için ilaç vermiyolar tabi benim tüm vucüdumda var neredeyse kremlerde pek işe yaramıyo Allahıma dua ediyorum bi an önce geçsin diye kocaman kocaman kabarcıklar var ve deli gibi kaşınıyorum. Hamileliğimde de gebelik alerjisi vardı doğuma 2-3 hafta kala geçmişti ama şimdi olan egzamaymış ve gebelik alerjisinden de farklı gerçektende bi çaresi yok mu bunun. Doğumumdan 2-3 hafta sonra egzama olarak başladı salı günü araştırma hastanesine gideceğim ve test isteyeceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek inşallah bi an önce geçer.
Canım aynı sorunlar bende de basladı.dogumdan 3 ay sonra.

bende de oldu günlerdir hastahaneleri geziyorum ama eçaresi:KK43: ğim için ilaç vermiyolar tabi benim tüm vucüdumda var neredeyse kremlerde pek işe yaramıyo Allahıma dua ediyorum bi an önce geçsin diye kocaman kocaman kabarcıklar var ve deli gibi kaşınıyorum. Hamileliğimde de gebelik alerjisi vardı doğuma 2-3 hafta kala geçmişti ama şimdi olan egzamaymış ve gebelik alerjisinden de farklı gerçektende bi çaresi yok mu bunun. Doğumumdan 2-3 hafta sonra egzama olarak başladı salı günü araştırma hastanesine gideceğim ve test isteyeceğim bakalım ordaki doktor ne diyecek inşallah bi an önce geçer.
Canım bende de dogumdan 3 ay sonra aynı sizin sorunlar basladı.sizin tedaviniz devam ediyormu.yokmu bunun çaresi

Back
X