Dogum sonrasi emzirmek

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
34
Anneler ,7 aylk hamileyim .benim kaygim dogum sonrasi hemen sutum gelmezse ne yapacagim, kitapta sutunuz gelmese de emzirin zaten bebek iki gun bi kasik sutle bile doyar yaziyor ,dogrumu bu ,sutum gelmezse hemen mama mi vermeliyim ,yoksa iki gun beklemeli miyim

Kesinlikle emzir emzirki sutun gelsin ve bebegi kendi kokundan teninden mahrum etme.bende sezaryen dogum yaptim cok korkuyordum sutum gelmez diye ama geldi.zaten ilk 3 gun sari sut geliyo yani gec veya az gelsede sari gelicek sutun o bebegin ilk asisi ve bagisikligini kuvvetlendiren sut.mama en son en son care:KK43:

Kesinlikle emzir zaten geldiğini anlarsin koyu sari sutu emzirmezsen bezler uyarilmaz isin zorlasir. Bende yetmez diye ikinci gün az geliyor diye mama hazirladim kokusunun ne kadar kotu oldugunu görünce veremedim inatla emzirdim cok sukur simdi kendiliginden damlıyor :)

Rahat ol sütüm gelecek diye düşün. Gelmezsede emzirmeye devam edersin süt gelene kadarda mama verebilirsin. Kimi yerlerde bebek ilk doğduğunda 48 saat aç kalabilir diye okumuştum ama hastanede banada ilk başta sütüm hemen inmeyince mama verdirdiler. Sarılık olabilir. Şekeri düşebilir uyanamaz daha tehlikeli dediler. Şırıngayla mama verdim. Sarı sütü sağdım verdin. Çok şükür hiç sarılık olmadı. Rahat ol. Sütün hemen gelir inşallah. Gelmesede herşeyin çaresi var. Sen stres yapma

Anneler ,7 aylk hamileyim .benim kaygim dogum sonrasi hemen sutum gelmezse ne yapacagim, kitapta sutunuz gelmese de emzirin zaten bebek iki gun bi kasik sutle bile doyar yaziyor ,dogrumu bu ,sutum gelmezse hemen mama mi vermeliyim ,yoksa iki gun beklemeli miyim
Canım blogannem sayfamdan deneyimlerime bakabilirsin

diyorlar ki sezaryendan bikaçgün sonra süt geliyor. inan ki ben ayılmadan sütüm gelmiş. daha ben uyanmadan bebeğim beni emiyordu. moral moral moral

X