Doğum sonrası eşimin tavirlari

Cocuklar olmadan da mi yardimci olmazdi size.yada ilk cocuk dogduktan sonra falan nasildiki?demlenen cayi getirmemk ne yahu ayip

sürekli dile getirip konuşun bu konuyu bence ama tatlı bi dille ;)

Böyle bir adama birak 2inci çoçugu, niye 1 tane bebek bile yapiyorsunuz? Adam merhametsizin, bencilin teki. Kendi bebegin bezini bile degistirmiyor. Bu adam ile mutlu aile hayati yasadiginiza asla inanmam. Böyle bir aile hayata, 1 tane degil, 2 cani niye dahil ediyorsunuz? Gerçekten o bebelerede çok yazik oluyor. :KK12:

Adet ağrısı bilmez ve anlamazlar...
Doğum şişliği, bitkinliği gene bilmez, gene kendilerine bir şey beklerler. Hepsi olmasa da çoğu öyle, çünkü öyle yetiştirilmişler "FEDAKAR" BİR ANNE TARAFINDAN.
Acı çeke çeke katlanmış tüm bunlara, onlar da zamanla " hee kadın ve anne olmak böyle bunu gerektirir" diye kazımışlar akıllarına. Sonra yağlaya ballaya anlatırlar "yok kadın tarlada doğurup bi de üstüne bebesini sırtına bağlayıp çalışırmış, yok eskiden bu imkanların hiçbiri yokmuş cart curt.

Kadın ağlaya ağlaya hastalanıp 30 yaşındayken 60 yaşında gibi görünüyormuş diyorsun yorum yok. Kadın bi hayır desin "allah seni cennete almaz, erkeen dediğini yapmayan kadından avrat olmaz " diye dayağa yermiş otururmuş.

Şimdiki bazı dalllamalar bu köleleği ve eziyeti kadınlık sanıyor. Ama gene anaları tarafından!

Hepsi ,öyle bebeğin bakımı anneye kalıyor , erkek bakar ütopya , arkalarını dönüp uyurlar annede sabaha kadar bebek sallar buna tahamülü olmayan doğurmasın ,pek bakarım,uyumam derler ama hepsi yalan güveneceğiniz kişi annenizdir kaynana gelmesede olur kaynanalar ortamı ancak gerer oğlundan yana olur , biraz ayaklanmaya başlayınca erkek kısmı yardıma başlar ondan önce görmedim yaşamadım da
Merhaba hanimlar
herkesin esi mi boyle yapiyor yoksa benimkisi mi sadece
Yeni doğum yapmis biri olarak
Ben mi fazla hassas bir donemdeyim alinganlik yapıyorum
Bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var
Dedigim gibi yeni doğum yaptim
2 hafta oldu sezeryan ile olduğu için6 daha yeni yeni kalkıyor um dikisleri m hala sizliyor
Günlük bir yardımcı bayan geliyo r yemek bulasik vs işlerde yardimci oluyor
Cok şükür o da olmasa kafayı yerim
Neyse eşim aksam 7 gibi eve geliyor
Hazır olan yemeği ısıtmaya eriniyor çay demlemek zoruna gidiyor demlenen çayı getirmemi bekliyor...
bebeğin altini zaten degistirmiyor da bari gazını çıkar diyorum cok yorgunum falan diyor ben oglani tam uyuttum biraz uzanayim diyorum o sirada kizim altina yapiyor yada uzerini kirletiyor esim bana sesleniyor. ...yani bunu sadece aksamlari değil hafta sonlari da yapıyor gece zaten tek ben kalkiyorum sanki deliksiz bir uykum var gibi birde aksama kadar uyanigim bu kadin da aksama kadar 2 cocukla yoruluyor lohusa haliyle demiyor...
Ben de ilk kizimda 3 gunluk ken ayaga kalkmistim sonrasinda cok rahatsizliklar yasadigim icin bu defa da hemen islere kosturmak istemiyorum. ..
Yeni dogum yaptim falan diyorum ne yenisi 2 hafta oldu hala kalkamadin falan diyor...
Bir tek benim esim mi boyle ?
Ne yapim ?

Back
X