doğum sonrası eşimle ilişkim

goodhearted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
34
12
3
35
Merhabalar. 1.5 yıllık evliyim.Ben doğum yapalı 2 ay oldu eşimle ilişkiye girmiyoruz. Beni öpmesi sarılması da yok. Yatağa yatınca arkasını dönüp uyuyor. Sarılayım öpeyim dedim işten gelince eliyle beni ittiydi yeter çok vıcık vıcık olmayalım dedi. oturma odasının tek kanepesinde kendi başına oturup tv izliyor. akşamları 9a kadar sokakta geziyor. bir bahaneyle çıkıyor. çalışan bir bayanım ama ücretsiz izindeyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yavruma hemen hemen tüm gün tek başına bakıyorum. Şimdi bazılarınız niye çocuk yaptın diyeceksiniz? maalesef plansız ve beklemediğim zamanda oldu

Adam öncedende böyleymiş bebek olunca ne değişecekti ki sorununuz var belli ki zamanı gelince oturun konuşun açık açık
Şimdilik umursamayın ,sizde bebekde biraz toparlanın,

Doğumdan sonra böyle olması normal . Erkeklerin de hormonları değişiyo. Bu durum hemen düzelmez. Eşinizi bebek bakım sürecine dahil edin yardım isteyin temizlik olur , yemek olur , çamaşır olur , bebeğin gazını çıkarmak olur. Vs vs

Buarada bunları kafanıza takmayın bebişle ilgilenin sütünüz falan kesilir, sonra düşünürsünüz bunları

Evlenmeden önce de böyle yaklasmıyosa nasıl çocuk oluyo, burda hep görüyorum eşimle cinsellik yok 2 cocuğum var. Mitoz mu bölünüyonuz hanımlar
İnsanların dertleri üzerinden espri yapmak sizi eğlendiriyor mu cidden? Hayır espriniz komik de değil

Yanı doğum sonrası bunlar oluyor da sebep olaral yorgunluk,bebekten fırsat bulamama vs sebeplerle oluyor.bizim bunlardan kaynaklı sorunlardı.eşim git vıcık vıcık olma dese zaten lohusalıgın dibini yasamış biri olarak giderdim hakketen bebeğimi de alıp .çünkü lohusa pskolojısı başka bir boyut

Başka biri, kafa karışıklığı, üstünü kapattığınızı sandığınız herhangi bir olay... hangisi?

Evlenmeden önce de böyle yaklasmıyosa nasıl çocuk oluyo, burda hep görüyorum eşimle cinsellik yok 2 cocuğum var. Mitoz mu bölünüyonuz hanımlar
Çocuk tek seferde olabilecek bir sey .evlilik hayatımız boyunca tek seferle mi yetınelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…