- 16 Ocak 2019
- 34
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi goodhearted
-
Böyleydi şimdi daha da artırdıRızkı varmış ki geldi. Sağlıkla büyüsün. Hamilelik öncesi de mi böyleydi?
Doğumdan sonra böyle olması normal . Erkeklerin de hormonları değişiyo. Bu durum hemen düzelmez. Eşinizi bebek bakım sürecine dahil edin yardım isteyin temizlik olur , yemek olur , çamaşır olur , bebeğin gazını çıkarmak olur. Vs vsMerhabalar. 1.5 yıllık evliyim.Ben doğum yapalı 2 ay oldu eşimle ilişkiye girmiyoruz. Beni öpmesi sarılması da yok. Yatağa yatınca arkasını dönüp uyuyor. Sarılayım öpeyim dedim işten gelince eliyle beni ittiydi yeter çok vıcık vıcık olmayalım dedi. oturma odasının tek kanepesinde kendi başına oturup tv izliyor. akşamları 9a kadar sokakta geziyor. bir bahaneyle çıkıyor. çalışan bir bayanım ama ücretsiz izindeyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yavruma hemen hemen tüm gün tek başına bakıyorum. Şimdi bazılarınız niye çocuk yaptın diyeceksiniz? maalesef plansız ve beklemediğim zamanda oldu
Cocuk olması hergun ilişkiye gerek yok demiEvlenmeden önce de böyle yaklasmıyosa nasıl çocuk oluyo, burda hep görüyorum eşimle cinsellik yok 2 cocuğum var. Mitoz mu bölünüyonuz hanımlar
Ne biliyim ben de işe yaramadıCocuk olması hergun ilişkiye gerek yok demi
İnsanların dertleri üzerinden espri yapmak sizi eğlendiriyor mu cidden? Hayır espriniz komik de değilEvlenmeden önce de böyle yaklasmıyosa nasıl çocuk oluyo, burda hep görüyorum eşimle cinsellik yok 2 cocuğum var. Mitoz mu bölünüyonuz hanımlar
Sonraki mesajımı gördünüz mü acabaİnsanların dertleri üzerinden espri yapmak sizi eğlendiriyor mu cidden? Hayır espriniz komik de değil
Hem dalgamı geçerim hem akıl veririm diyorsunuz yani. İyiymişSonraki mesajımı gördünüz mü acaba
Çocuk tek seferde olabilecek bir sey .evlilik hayatımız boyunca tek seferle mi yetınelim?Evlenmeden önce de böyle yaklasmıyosa nasıl çocuk oluyo, burda hep görüyorum eşimle cinsellik yok 2 cocuğum var. Mitoz mu bölünüyonuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?