doğum sonrası eşimle ilişkim

Eşin sana karşı hep mi sevgisiz ve ilgisizdi?

Adam hep böyleymiş degısmemis ki, cocuk olunca degısır sandınız dimi?
Olmayan bıseyı oldurmaya calısmak yerine zorla, keske gıdebılseydınız.
Bide size yaklasmayan adamı lütfen öpmeye yeltenmeyin.

Bebegınızı Gule Gule buyutun

Kendinizi uzmeyin lütfen
Bazı insanların huyu böyle oluyor bende çok sarılıp opmekten hoşlanmam kolay kolay da sarılıp öpmem karakterim böyle herkese karşı
Ama ilişki yaşamamanız bir sorun illaki bir fikriniz veya tahmininiz vardır sizce eşiniz neden böyle yapıyor ?
Size karşı duygusal olarak neler hissediyor ?

Esiniz cok kaba bir insan. Sizde ona yuz vermeyin ama bunu moralinizi bozmadan yapin. Esiniz size karsi sevgisi bitmis olabilirmi aceba.

Dogum sonrasi bazi erkekler esini anne gibi ya da nasil deyim kutsal varlik gibi gordukleri icin bir sure cinsellikten uzaklasabiliyor ancak hamilelik oncesi de boyle ise hayatinda biri var mi suphelenirdim ben.

Çocukla ilişkisi nasıl hiç ilgilenmiyor mu

evet eşimle konuştum. şimdilik hareketlerinde az da olsa düzelme var şükür. bazen konuşmak anlatmak direkt olarak söylemek gerekiyormus. ne hissetiğimizi tam olarak anlamıyorlar

böyle sıkıntıların altından pek hayırlı şeyler çıkmıyor malesef...süre daha da uzarsa sıkıntı büyüktür.manevi olarak güçlenin ve herşeye hazırlıklı olun

Eşinizin işi ve ya ailesi ile ilgili sorunları var mı acaba? Çünkü erkekler bazen bu tür durumlarda ne yazık ki bütün ceremesini eşlerine çektiriyor, tüm soğukluk ve suratsızlıklarını eşlerine yapıyorlar.
Hemen kötü düşünmemek lazım, başka şeyler düşünmeden bu tür şeyleri bir irdelemek lazım ama ara konuşmaya, kırıldığınızı anlatmaya çalışın. Olmuyorsa mesafe koyup ilgisiz bırakın eşinizi bir müddet. kaçmak bazen işe yarıyor. ALLAH yardımcınız olsun bir de imkanınız varsa ve eşinizi ikna edebilirsiniz bir aile danışmanından bir kaç kere yardım almanız gerçekten çok işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…