Sizde ne değişti kiMerhabalar doğum yapalı 7 ay oldu. Eşim doğumdan sonra çok değişti önceden her gün işe gitmeden beni öperdi işten geldiğinde yanıma gel der sarılır öperdi doğumdan sonra hiç birini yapmaz oldu cinsellik konusunda da çok değişti geçen ilişkiden sonra bana farkındaysan istemiyorum dedi bu arada doğumdan beri salonda yatıyor defalarca yatak odasında yat dememe rağmen uykum bölünürse uyuyamam diyor. Bir defa salonda kendini tatmin ederken yakaladım telefonu bakıp yapıyordu kızınca yanıma geldi telefonunu benim yanımda unıtup balkona gitmişti sonra koşarak geldi telefonunu almaya ne yaptığımı sorduğumda hiç bi şekilde cevap vermedi. Sanki sevmiyor beni artık bazen çok kafama takıyorum bu durumu
Bedensel bakımınızı ihmal ediyormusunuz.Merhabalar doğum yapalı 7 ay oldu. Eşim doğumdan sonra çok değişti önceden her gün işe gitmeden beni öperdi işten geldiğinde yanıma gel der sarılır öperdi doğumdan sonra hiç birini yapmaz oldu cinsellik konusunda da çok değişti geçen ilişkiden sonra bana farkındaysan istemiyorum dedi bu arada doğumdan beri salonda yatıyor defalarca yatak odasında yat dememe rağmen uykum bölünürse uyuyamam diyor. Bir defa salonda kendini tatmin ederken yakaladım telefonu bakıp yapıyordu kızınca yanıma geldi telefonunu benim yanımda unıtup balkona gitmişti sonra koşarak geldi telefonunu almaya ne yaptığımı sorduğumda hiç bi şekilde cevap vermedi. Sanki sevmiyor beni artık bazen çok kafama takıyorum bu durumu
Hayırlı olsun bebeğiniz. Eşinizin durumu psikolojik gibi gözüküyor. En kısa sürede eşinizin bir psikoloğa gidip tedavi olması lazım. Yoksa bu şekilde git gide ilişkiniz zedelenir ve birbirinizden soğursunuz. Sevip sevmemesi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Eşinizle oturup bunu güzel bir şekilde tatlı dille konuşmanız lazım. Mesela, " Ben aramızdaki bu soğukluktan çok rahatsız ve de huzursuzum. Ben eski romantik hallerimizi özlüyorum. Ve de bana söylemiş olduğun "farkındaysan istemiyorum" sözün beni çok kırdı. Bu şekilde soğuk bir cinsel hayatımız olmasını istemiyorum. Kocama sarılıp da uyumak istiyorum, olması gerektiği gibi. Bu bebek ikimizin de bebeği ve ben mutluluğu da zorlukları da üzüntüleri de eşimle paylaşmak istiyorum. Bir köşeye çekilmeni ve de sorun ne ise bunu çözmeden bu şekilde aramızın daha da bozulmasını seyretmek istemiyorum. Bana göre bu durum psikolojik olabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek için psikolojik yardım almamız gerektiğine inanıyorum. Bu konuda söylediklerimi güzelce düşünmeni rica ediyorum." gibi bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Insallah en kısa sürede sorunlarınız hallolur. Gerçekten çok üzüldüm anneliğe adapte olmaya çalışırken böyle durumlar yaşamanıza. Eşiniz de umuyorum ki ılımlı ve çözüm odaklı yaklaşır.Merhabalar doğum yapalı 7 ay oldu. Eşim doğumdan sonra çok değişti önceden her gün işe gitmeden beni öperdi işten geldiğinde yanıma gel der sarılır öperdi doğumdan sonra hiç birini yapmaz oldu cinsellik konusunda da çok değişti geçen ilişkiden sonra bana farkındaysan istemiyorum dedi bu arada doğumdan beri salonda yatıyor defalarca yatak odasında yat dememe rağmen uykum bölünürse uyuyamam diyor. Bir defa salonda kendini tatmin ederken yakaladım telefonu bakıp yapıyordu kızınca yanıma geldi telefonunu benim yanımda unıtup balkona gitmişti sonra koşarak geldi telefonunu almaya ne yaptığımı sorduğumda hiç bi şekilde cevap vermedi. Sanki sevmiyor beni artık bazen çok kafama takıyorum bu durumu
Neden ihmal etsin her şekilde kadında sorun varmış gibi algılanması , "farkındaysan istemiyorum "diyen biri bunu da derdi. Yazik valla kadin hem bebeğe bakıyor hem kendine bakiyor ama paşam istemiyor alışmış sanırım kendi kendine tatmin etmeye. Benmde bebiş 9 aylik baygın yatıyorum bende aksam olunca bebek biraz etkiliyor ilişkiyi ama eşin yatak vs ayırmışBedensel bakımınızı ihmal ediyormusunuz.
Benim sadece biraz kilom var ama aşırı değil eşiSizde ne değişti kibu konuda siz sonuna kadar haklısınız da neden doğumdan sonra böyle oldu yani üzücü
Hayır riskli değildi ama gebelikte sayılı yaşadık zaten cinsel hayatımız çok kötü o hemen olup bitmesini istiyo bı defa benim canım çok yanıyo hemen birliktelik oldığu için sürekli beni suçluyo bende anlatıyorum canım acıyo diyorum ama sürekli suçlu benim ona göre. Canım yandığı için cinsellik bana işkence gibi geliyorBen niye bu konuya çok üzüldüm ya
Riskli gebelikmiydi hamilelikte cinsel birlikteliğiniz var mıydı?
Bu sitede ilk konumdu bu.
Anne değildim ve eşimle çocuğumuz olunca ilişkimizin bozulmasından çık korkuyordum. Çünkü çevrem böyle ailelerle dolu.
Sebebini tam bilemiyorum ama bunu çok yaşayan var. Ben zaman kaybetmeden terapiste gidilip sorunun çözülmesi taraftarıyım. Örneğin eşimin arkadaşının bayaa ilişkisi çocuk sonrası bozuldu. Doğuma girmiş ve eşime asla doğuma girme sevgim azalmadı ama tutkum azaldı demişti. Sebep Farklı olabilir önemli olan çözmek.
Evet çok kırıldım. Bir defasındada ben önceden böyle değildim demişti evlenmeden önce ki ilişkilerini kastederek ona da çok kırılmıştım ama tabi o her zaman beni suçlamak için sebep arar kendi her zaman haklıdır" Farkındaysan istemiyorum" demek gerçekten çok onur kırıcı bir söz.
Bazı kadınlar gibi erkeklerin yaptığı her davranışın iyiyi yormaya gerek yok.
Hade bir iki ay yaklaşmamasını anlarım fakat 7 ay olmuş. Size karşı arzu duymadığı ortada.
Birde doğum yapan kadını anne olarak görme saçmalığını da hiç anlamıyorum zaten. Madem öyle görecek evlenmesin, çocukta istemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?