- Emoji Skoru
- 28.499
- Puanlar
- 748
Hayır zaten sarışın olduğum için tüy problemim yok gayet bakımlı biriyim abartı olabilir ama dışarı da bir bakan bir daha bakar. Problem ne bilmiyorum ama bebek olduktan sonra bi insan bu kadar değişebilir benimle oturmuyor bile çıkıp balkonda oturuyor . Sen benimle konuşmuyosun bile deyince de cevap vermiyor
Sanmıyorum ama dışarıda kızlara benim yanımdayken falan bakıyor bende kavga çıkarıyorum neden bakıyosun diye hemen sen hastasın diyoHayatında biri olabilir. Güzel olman dikkatini çekmiyorsa yani aklıma birşey gelmiyor.
Sanmıyorum ama dışarıda kızlara benim yanımdayken falan bakıyor bende kavga çıkarıyorum neden bakıyosun diye hemen sen hastasın diyo
Bir de kusura bakmayın hanımlar ama bu benim çok merak ettiğim bir konu nasıl olur bilmiyorum ama ilişkiye başlamadan önce cinsel organını elinle kaldırıyor böyle mi oluyor herkesin acabaZorla seks yapıyormuş onu anladım. Böyle diyen bir erkekten direkt soğurum. Çocuk sen mi istedin sadece acaba? Ne kadar iğrenç laf etmiş öyle. Bahane ya çocuk sonrası vs. Zaten çok uyumlu değilsiniz gibi.
İnsanlar doğum yapar yapmaz bile tekrar hamile kalıyor yada hamile iken bile cinsellik devam ediyor. Ten uyumunuz da yok belli taş duvar gibi adam. Hemen olup bitsin ne ya. Kadın hemen aşka gelen bir varlık değil gözümüz gönlümüz bir doyacak. İlgi şevkat vs. Ön sevişmeli. Ayy çok sıkıcı biri boğuldum...
Evet atom Allah’a şükür düzelttik.Bı ara boşanma noktasına gelmiştin canım, düzelmiş sevindim
Bu normal mi bi cevap verin lütfen kafayı yemek üzereyimBir de kusura bakmayın hanımlar ama bu benim çok merak ettiğim bir konu nasıl olur bilmiyorum ama ilişkiye başlamadan önce cinsel organını elinle kaldırıyor böyle mi oluyor herkesin acaba
bizde de ayni, konuda bahsedilen erkegin kadin versiyonuyum. sizde kac ay surmustu?Mesela bizde tam tersi olmuştu. Eşim ilgisiz değil aksine ben uzaklaşmıştım. Yorgunluk uykusuzluk insanın hayat enerjisi gidiyor.
Değil arkadaşım.Bu normal mi bi cevap verin lütfen kafayı yemek üzereyim
Yok değil. Hep mi böyleydi, yani hamilelikten de önce böyle miydi?Bu normal mi bi cevap verin lütfen kafayı yemek üzereyim