Merhaba :) doğum sonrasi eve gelince sana özel kurulu yatağa geciyosun. Kayinvaliden, annen ve varsa kızkardeslerin o gün yaninda oluyolar.. sen o yorgunluktan uyuyosun sürekli, ama sık sık bebegi emzirmek icin uyatiyorlar seni :) sütün artsin die bol bol et yediriyorlar, bulamaclar yapiliyo... ve 1 hafta boyunca hergece yanında biri kalıyor.. bu zaman zarfinda gelen giden oluyo bu sekilde :)
Bir anne adayı olarak merak ediyorum kızlar, doğum sonrası hastaneden eve gelince neler yaşadınız? Herkes insanın başına toplanıyor mu nasıl yatıyorsunuz nasıl uyuyorsunuz nasıl yemek yiyorsunuz ? Sürekli birileri mi oluyor çevrenizde yoksa sakin kendi halinize olduğunuz zamanlarda oluyor mu?
Düzenimiz nasıl etkilenecek doğum sonrası çok merak ediyorum :44:
Bir anne adayı olarak merak ediyorum kızlar, doğum sonrası hastaneden eve gelince neler yaşadınız? Herkes insanın başına toplanıyor mu nasıl yatıyorsunuz nasıl uyuyorsunuz nasıl yemek yiyorsunuz ? Sürekli birileri mi oluyor çevrenizde yoksa sakin kendi halinize olduğunuz zamanlarda oluyor mu?
Ikinci hamileliginmi ayni tarihte dogum yapicaz:26:
Evet erkekEvet ikinci hamileligim olacak :) demek tarihler ayni ne güzel cinsiyetiniz ne o halde? Ekim bebekleri bu yil hep erkek çıkıyomus. Benimde erkek ya sen??
Evet erkek
Dogruymus demek bu hesaplamalar falan. Facede bebegimi beklerken isimli bi sayfayi begenmistim. Biri yazmiski ekim bebekleri cinsiyetleriniz neler? Bu yil ekim bebekleri erkegi gösteriyor die.. girdim yorumlara baktim 15den fazlasi erkek yazmis :) 2 kişi felan kiz yazmisti. O yuzden sorayim bi dedim. Hadi hayirli ugurlu olsun hakkimizda insallah. Burclari akrep olacak. Akrep bebekleri istahli olurlarmis bence bu konuda sansliyim bu sefer. Kizim boğa burcu istah sifir :))
Bende akrebim bebegimde akrep olcak o sayfada bende varim bende yorum yapmistimmmm :)
Tesadüfe bak sen :)
Aynen bukadar olmaz alisveris falan yaptinmi bebegr isim düşünüyomusun :)
Alisveris için cok erken ya. Yarin ne olacagi belli mi olur, en gec 8. Ayda alisveris yapıyorum genelde. Daha bi zevkle aliyo insan, hareketlerini fln da tam hissediyosn az kalmis oluyo..isim olarak kayinbabamin ismi olacakms yasin.. bnde yanina eymen ekledim yasin eymen insallah.. sen ne koyucan isim, bu arada hareket hissediyo musun arada. Bn hissediyorum ama acaba bagirsak hareketimi die düşünüyorum :)
Bende eymen koyucamhay yarabbim
Eymen cok güzel ve anlamli bi isim adlariyla yasasinlar artk :) o da bi tedaduf bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?