Doğum Sonrası Eve Gelince...

ben gecen cuma bebeğimi kucagima alip eve dondum. sezeryan olmustum ama cok yatamadim. yatmak istemedim. evde esim annem ve ben variz. ziyaretci olarak sadece 1.derece yakinlarimizdan esimin ve benim anneannelerimiz geldi, gorumcem arada geldi. babam kisa ziyaretlerde bulundu. bence en iyi sekli de kimsenin en azindan ilk 2 hafta gelmemesi.. sen sezeryanli oluyorsun, ilk 3 gun hafif agri sizi oluyor. geceleri boluk porcuk uyuyorsun bebegi emzirdigin icin. bebek zaten narin, gelen minciklicam giden minciklicak. bazen arayanlara bile cvp vermek istemiyor canim. ben sahsen sakin ve az kisiyle gecirdigim icin bu donemi cok mutluyum. hatta gelicez diyenlerin de hemen gelmemesi icin dua ediyorum.

valla canım keşke gelip bana da bakan olsa bende şöyle bi yatsam:)biraz uykuya düşkünümde:)valla iki kez doğum yaptım öyle etrafımda fır dönen onu ye bunu ye diyen olmadı. ben eşimin ailesiyle beraberim ve eşimin babaannesi 76 yaşında.Anlıcağınız daha eve gelir gelöez başlıyo maratonum elbet dinleniyorum ama yemek yapmaya devam:)

Kızlar cevaplarınız için sağolun, zihnimde şekilleniyor bazı şeyler yazdıklarınızı okudukça.. Daha müsait ve geniş bi zamanımda alıntılarla cevap yazmak istiyorum

eşin yanındaysa gece yanına kimseyi isteme en baştan bebeğine uyku düzeni kur sonra çok rahat olursun geceleri ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…